Ananda Giri en Preetha ji | Hoe ga je om met lijden en ongemak?

Het is normaal om af en toe een slechte dag te hebben of te vervallen in een gewoonte van negatieve gedachten. Zelfs met de juiste mindset, is dit niet meer dan menselijk. In deze video legt Preetha ji je uit hoe je kunt omgaan met lijden en ongemak. Preetha ji is mede-oprichtster van One World Academy, een school voor innerlijke wijsheid die Preetha ji en haar man Krishna ji hebben opgericht vanuit hun visie om zoveel mogelijk mensen te helpen om gelukkig te zijn.

In deze video wordt Preetha ji geïnterviewd door Lewis Howes van The School of Greatness. Hierin bespreekt zij onder anderen hoe je deze gedachten kunt voorkomen, maar ook hoe je snel de ‘shift’ kunt maken naar positieve gedachten, zodat het negatieve gevoel maar heel even duurt, in plaats van dagen of misschien wel weken.

Andere onderwerpen die besproken worden:

  • De staat van het bewustzijn bij de meeste mensen (1:48)
  • De waarde van een visie voor jouw ‘internal state of mind’ (6:38)
  • Een simpele meditatie van drie minuten, waardoor je snel over je negatieve gevoelens heen komt (16:16)
  • Wat je kan doen als iemand van wie je houdt angstgevoelens vertoont (25:56)
  • Waarom je niet hoeft te lijden om grote dingen te bereiken (29:20)
  • En meer…

 

Ananda Giri live in Amsterdam

Ananda Giri LIVE in Amsterdam
Op zondag 10 september halen wij Ananda Giri naar Nederland. Ananda Giri is Senior Teacher bij One World Academy en helpt al meer dan 10 jaar mensen om meer over henzelf te weten te komen en geluk te vinden in elk aspect van het leven. Er is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor onze relaties. Klik op de volgende link voor meer informatie en om je vrijkaart te claimen: http://succesgids.nl/ananda-giri-the-power-of-being/