Ananda Giri - De wijsheid van kinderen

Als ouders, verzorgers, ooms/tantes of andere familieleden zijn we constant bezig kinderen kennis bij te brengen. We leren hen over moralen, over normen en waarden en we bieden hen technische kennis om de wereld om ons heen beter te leren begrijpen.

Maar kinderen kunnen ons ook een heleboel leren. In deze video vertelt Ananda Giri het verhaal van Lokka, dochter van One World Academy oprichters Krishnaji en Preethaji. Lokka was pas 7 jaar oud toen ze een stichting oprichtte om samen met kinderen over de hele wereld te zorgen voor kinderen die het minder hebben.

Ananda Giri vertelt in zijn verhaal niet alleen over deze stichting, maar ook wat wij van kinderen kunnen leren. De mindset van een kind verschilt erg met een volwassenen. Uit veel karakteristieken kunnen wij inspiratie halen om in The Beautiful State of Being te komen. Bijvoorbeeld hoe zij bij het maken van keuzes nauwelijks denken aan de rest van de wereld of dat ze nooit twijfel hebben over het zijn van een goed mens.

Bekijk de video hieronder:

 

Ananda Giri LIVE in Amsterdam
Op vrijdag 3 november halen wij Ananda Giri naar Nederland voor een avondseminar. Ananda Giri is Senior Teacher bij One World Academy en helpt al meer dan 10 jaar mensen om meer over henzelf te weten te komen en geluk te vinden in elk aspect van het leven. Er is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor onze relaties. Klik op de volgende link voor meer informatie en om je vrijkaart te claimen:

http://succesgids.nl/ananda-giri-the-power-of-being/