Andy Harrington - Over erbij willen horen en jezelf blijven

Vind jij het soms ook moeilijk om erbij te horen?

Veel mensen doen erg hun best om een bepaalde uitstraling te hebben. Ze geven veel geld uit en veranderen hun persoonlijkheid, alleen om in een plaatje te passen. Vandaag delen we een video van Andy Harrington, ondernemer, marketing-expert en ‘The World’s Leading Public Speaking Expert’. In deze video deelt hij onder anderen zijn mening over het aanpassen van je persoonlijkheid en uitstraling om erbij te horen. Wat is slim en hoe kun je je persoonlijkheid gebruiken om succesvol te worden?

Daarnaast volg je Andy tijdens zijn Public Speakers University in London en Manchester. Hij geeft je persoonlijk een preview van zijn Public Speakers University event en deelt tips en strategie met je over marketing en public speaking, maar ook over de juiste mindset en het leven.

 

Andy Harrington LIVE in Amsterdam!
Binnenkort halen we Andy Harrington naar Amsterdam voor een exclusieve Public Speaking & Expert Marketing Masterclass. Tickets voor deze masterclass zijn normaal gesproken €95,- maar voor onze relaties hebben wij een beperkt aantal vrijkaarten kunnen regelen. Klik hier voor meer informatie.