Andy Harrington verhaal ontrafeld

In de onderstaande trainingsvideo gaat Andy Harrington (vooraanstaand expert in het spreken in het openbaar) nader in op één van zijn persoonlijke verhalen en de manier hoe het verhaal opgebouwd is om het publiek de meest intense beleving van het verhaal te bieden. 

LIVE leren van Andy Harrington? Als onze gast? In Nederland?

Het geven van een topspeech is cruciaal als je je publiek echt mee wilt krijgen. Met name politici en topondernemers hebben aangetoond dat je hiermee een bedrijf, een cultuur of zelfs de wereld kunt veranderen. Succesvol leren spreken en presenteren is dan ook een absolute must voor elke ondernemer, manager, coach en trainer.

Je hebt nu de mogelijkheid dit LIVE van Andy Harrington zelf te leren. Hij helpt je om als spreker je authenticiteit te vinden en deze te implementeren in jouw boodschap naar anderen waardoor je je eigen passie ook direct kunt vertalen in een waardevolle business! 

Om het voor al onze relaties mogelijk te maken om te leren van ’s werelds nr.1 expert op het gebied van Public Speaking is het daarom tijdelijk mogelijk om voor het aankomende event met Andy een persoonlijk ticket t.w.v. € 97,- te reserveren met 100% Succesgids relatiekorting! Wees er snel bij want 90% van de tickets is reeds vergeven.

Klik hier of op de afbeelding hieronder voor meer informatie over de Public Speaking & Expert Positioning Masterclass met Andy Harrington.