Being Limitless Weekend nu voor de 4de keer LIVE in Nederland!

Al een aantal jaar hebben wij de eer de samenwerking aan te gaan met One World Academy (OWA) uit India. Als onderdeel van OWA World Tour organiseerden wij in juni 2016 de eerste editie van het verdiepingsweekend "Being Limitless" ooit in Nederland. In februari 2017 hebben we met veel succes de tweede editie georganiseerd en in 2018 vond een succesvolle derde editie plaats.

En nu is het ons gelukt om voor de 4de keer Being Limitless terug naar Amsterdam te halen.

Wat is het en hoe kun je deelnemen?

De meesten van ons gaan door het leven in de hoop om op een of andere manier geluk en liefde te vinden. Maar slechts enkelingen van ons te weten zich daadwerkelijk te verbinden met een diepere betekenis van het leven.

Being Limitless is een verdiepingsweekend waarin je leert hoe je opnieuw de bewustzijn bereikt waarin geluk en liefde al een geïntegreerd onderdeel van het leven zijn!

Een weekend die je de mogelijkheid biedt om de vaak weggestopte “Beautiful State of Being” weer voluit te ervaren en op constante basis hieruit te handelen. Handelen vanuit oprechte verbinding met anderen en voornamelijk vanuit een oprechte verbinding met jezelf.

Being Limitless: een van de meest impactvolle events ooit

Dit is de vierde keer dat we Being Limitless in Nederland organiseren en we hebben gezien wat dit betekend heeft voor onze deelnemers van de vorige twee edities. Veel van onze relaties die ook andere seminars en events bij ons hebben gevolgd, gaven aan dat het Being Limitless Weekend met de aanwezigheid en energie van de One World Academy teachers één van de meest impactvolle events was die ze ooit hebben meegemaakt.

Veel deelnemers hadden nog nooit eerder een spiritueel event bijgewoond. Wat we vaak hoorden gedurende het weekend was dat veel deelnemers voordat ze naar Being Limitless gingen voornamelijk gewend waren om zich met een enorme drive en energie op hun werk te storten, veel in hun hoofd leefden (altijd nadenken/malen) en moeilijk tot rust konden komen. De oefeningen die je doet tijdens dit weekend helpen je enorm om meer balans aan te brengen in je leven en echt te ervaren hoe het is om in een "Beautiful State of Being" te zijn.

Deelnemers hebben aangegeven dat ze vanuit die "Beautiful State of Being" het volgende ervaren..

  • Meer rust en geluk
  • Meer in een flow zitten
  • Eenvoudiger met uitdagingen omgaan
  • Meer succes en voldoening op allerlei vlakken in je leven (relaties, gezondheid, werk, enz)

Dé kans om LIVE te leren van One World Academy in Nederland.

Being Limitless wordt begeleid door de teachers van One World Academy. Krishnaraj komt voor de vierde keer naar Nederland om Being Limitless te leiden. 

Dit is je kans om diepgaande lessen te krijgen over hoe "een leven in bewustzijn te leven" van de teachers van One World Academy zelf zonder dat je direct naar Londen, Amerika of Azië hoeft af te reizen.

Locatie en tijden

Datum
Vrijdag 28 september tot en met zondag 30 september 2018

Locatie
Park Plaza Amsterdam Airport
Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden (Amsterdam)

Speciale uitnodiging voor Succesgids relaties om
Being Limitless in Nederland bij te wonen

Wij hebben de afgelopen 3 edities zelf ervaren welke enorme impact Being Limitless heeft gehad op onszelf en onze deelnemers. Om die reden willen we het mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen om dit zelf te ervaren.

Daarom hebben we samen met One World Academy iets heel speciaals geregeld. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de inhoud van het programma en om een optie te nemen (geldig voor een paar dagen) op Being Limitless tegen de beste voorwaarden. Je zit nergens aan vast als je een optie neemt.

Na het aanvragen krijg je direct toegang tot de Soul Sync meditatie van One World Academy, zodat je alvast kennis kunt maken met de Beautiful State of Being.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl