David Wolfe over de controverse rondom suiker

Suiker is de laatste jaren een van de meest besproken punten met betrekking tot gezond leven. In dit artikel hoor je David Wolfe’s visie over dit onderwerp. David Wolfe wordt wereldwijd gezien als een van de grootste experts op het het gebied van gezond leven.

David Wolfe over suiker

Honing, stevia, kristalsuiker… Al jarenlang worden er dagelijks ontelbaar veel artikelen geplaatst over suikers en waarschijnlijk heb jij het je ook wel eens afgevraagd Is suiker nu goed of slecht voor het lichaam?  Er is geen ander stofje wat zo veel meningen uitlokt over gezond eten en waarvan zo veel mensen niet goed op de hoogte zijn.

Hoe vaak kun je zonder gevolgen suiker eten en welke vorm van suiker is het gezondst? Dit is deel van de vragen die David Wolfe beantwoord in zijn video over zoetstoffen en suiker. David Wolfe wordt wereldwijd gezien als een van de grootste experts op het gebied van gezond leven.

 

Meer zien van David Wolfe?

David Wolfe wordt wereldwijd gezien als een van de grootste experts op het gebied van gezond leven. Op 10 juni komt hij na drie jaar terug naar Nederland om zijn bevindingen op het gebied van gezondheid met ons te delen. In zijn seminar vertelt hij je alles over een gezond en gelukkig leven. Van het tegengaan van ouderdomsverschijnselen tot het verbeteren van het geheugen. Er is nog slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar tegen het huidige voorverkooptarief. Klik hier voor meer informatie.