Eric Edmeades - Inception Marketing

Vandaag delen we een stuk content van Eric Edmeades, ondernemer met 6 bedrijven en professionele spreker met ervaring in meer dan 20 landen. Eric staat bekend om zijn Inception Marketing-methode waarmee hij van leads trouwe klanten maakt die enthousiast zijn over zijn producten en uit zichzelf aankopen willen doen, zonder dat hij hier actief achteraan moet. Dus geen gedram of harde onderhandelingen meer, maar een slimme manier om je sales te verhogen.

In onderstaande video laat hij je de beginselen van deze methode zien. Zo legt hij de basisprincipes uit, met veel praktische voorbeelden en deelt hij deel van zijn seminar in Estland waarin hij laat zien hoe je kunt verkopen zonder te verkopen.

Bekijk de video hieronder:

Ontdekken hoe je meer leads en sales genereert door je marketing te automatiseren?
Met zijn bewezen Inception Marketing System heeft Eric Edmeades al honderden ondernemers geholpen bij het genereren van sales en leads. Jij kunt deze strategieën nu ook ontdekken tijdens de intensieve 2-daagse training op 23 en 24 januari 2018.

Je kunt nu tijdelijk VIP-tickets en PLATINUM-tickets met een flinke korting bestellen. Daarnaast hebben we een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar. Je kunt je hiervoor kwalificeren via een korte vragenlijst. Klik voor meer informatie op onderstaande link:

http://succesgids.nl/inception-marketing/