Eric Edmeades - Van leads naar trouwe klanten

Van leads trouwe klanten maken, zonder aan keiharde sales te doen? Voor de meeste ondernemers klinkt dit als een droom. Vandaag delen we een video van Eric Edmeades. Eric is ondernemer met 6 bedrijven en professionele spreker met ervaring in meer dan 20 landen. Met zijn bewezen Inception Marketing System heeft Eric al honderden ondernemers geholpen bij het genereren van sales en leads.

In onderstaande video vertelt hij hoe de marketingwereld veranderd is over de afgelopen jaren en wat voor effect dat heeft op jouw business. Ook vertelt hij meer over zijn Inception Marketing System en wat de basis hiervan is.

Meer weten over het Inception Marketing System?
Vanavond organiseren wij een webinar met Eric Edmeades. Tijdens dit webinar leer je een deel van zijn Inception Marketing-methode, waarmee hij van leads trouwe klanten maakt die enthousiast zijn over zijn producten en uit zichzelf aankopen willen doen, zonder dat hij hier actief achteraan moet.

Ontdek vanavond de volgende punten:

  • Bewezen marketingstrategieën voor meer sales en leads
  • Op welke manier je jouw doelgroep kunt activeren met minimale inspanning
  • Hoe je sales kunt genereren op een ethisch correcte manier
  • Hoe je van leads trouwe klanten maakt
  • En nog veel meer…

Meedoen met dit webinar? Plaatsen zijn beperkt en onze ervaring leert dat dit webinar snel vol zit. Meld je dan snel aan via onderstaande link:
http://succesgids.nl/inception-marketing-webinar/