Juli 2017

Andy Harrington
Public Speaking & Expert Marketing

20 juli 2017 in Amsterdam

Andy helpt je om als spreker je authenticiteit te vinden en deze te implementeren in jouw boodschap naar anderen waardoor je je eigen passie ook direct kunt vertalen in een waardevolle business!

Klik hier voor meer info

Augustus 2017

Mark Tigchelaar
Productiviteit, Timemanagement en Concentratie

31 augustus 2017 in Amsterdam

Ontwikkel jezelf en word razendsnel expert in jouw vakgebied. Mark Tigchelaar legt je in een aantal simpele stappen uit, wat de beste manier is om informatie te verwerken, zodat jij zó boven de concurrentie uitkomt.

Klik hier voor meer info

September 2017

Ananda Giri
The Power of Being

10 september 2017 in Amsterdam

Ananda Giri is een bijzonder liefdevolle spirituele leraar die ruim 25 jaar zijn medemens naar een dieper bewustzijn gidst. Hoewel zélf nog jong, draagt hij een tijdloze spiritualiteit bij zich. Zijn conferenties in Noord Amerika, Azië, Afrika, Australië en Europa zijn vaak al ver van te voren volgeboekt.

Binnenkort meer informatie

Kevin Green
3-Day Business, Gold, Silver & Property

22-24 september 2017 in Amsterdam

Kevin Green is momenteel een van ’s werelds meest gevraagde en best beoordeelde sprekers/trainers. Zijn missie hierbij is om zijn expertise op het gebied van vastgoed, goud en zilver en business wereldwijd te delen met de volgende generatie ondernemers en investeerders.

Klik hier voor meer info

Oktober 2017

Joseph Mcclendon Succesgids

Joseph McClendon III
The A Factor

27-29 oktober 2017 in Amsterdam

Joseph McClendon III deelt al meer dan 20 jaar het podium met niemand minder dan Tony Robbins. In deze 3-daagse training in oktober zal hij je mee nemen in wat hij samen met Tony Robbins heeft opgezet, aangevuld met de nieuwste inzichten vanuit human change psychology en neuro psychology.

Klik hier voor meer info

December 2017

Tony Robbins
Date With Destiny

5-10 december 2017 in Florida

Ongeacht je status of prestatieniveau, Date With Destiny kan je helpen je diepste wensen te vervullen, je volle potentieel te benutten en het werkelijke doel van je leven te ontdekken.

Klik hier voor meer info

April 2018

Tony Robbins
Unleash the Power Within

19-22 april 2018 in Londen

Unleash the Power Within is het weekend dat je leven revolutionair verandert. UPW is een dynamisch, onbeschrijfelijk, life-changing 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt creëren.

Klik hier voor meer info

Juni 2018

Tony Robbins Business mastery

Tony Robbins
Business Mastery

eind mei / begin juni 2018 in Nederland

Business Mastery (nu voor de tweede keer in Nederland), gecreëerd door Tony Robbins, is hét zakelijke seminar waarin je leert hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen.

Klik hier voor meer info