Juni 2017

marcus de maria succesgids

Investment Mastery
Winstgevend Beleggen Webinar

6 juni 2017

Ontdek 3 bewezen beleggingsstrategieën voor winstgevend beleggen. Dit webinar is alleen voor personen die serieus geïnteresseerd zijn in hoe ze een solide welvaart voor zichzelf en hun naasten kunnen creëren.

Klik hier voor meer info
David Wolfe Succesgids

David Wolfe
Health Seminar

10 juni 2017 in Amsterdam

David Wolfe wordt beschouwd als ’s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. Voor het eerst in 3 jaar is hij weer terug in Nederland.

Klik hier voor meer info
Tony Robbins Business mastery

Tony Robbins
Business Mastery

16-20 juni 2017 in Amsterdam

Business Mastery (nu voor het eerst in Amsterdam, Nederland), gecreëerd door Tony Robbins, is de zakelijke training waarin je leert hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen.

Klik hier voor meer info

Kevin Green
Business, gold, silver & property

24 juni 2017 in Amsterdam

Kevin Green is momenteel een van ’s werelds meest gevraagde en best beoordeelde sprekers/trainers. Zijn missie hierbij is om zijn expertise op het gebied van vastgoed, goud en zilver en business wereldwijd te delen met de volgende generatie ondernemers en investeerders.

Klik hier voor meer info

Juli 2017

Andy Harrington
Public Speaking & Expert Marketing

20 juli 2017 in Amsterdam

Andy helpt je om als spreker je authenticiteit te vinden en deze te implementeren in jouw boodschap naar anderen waardoor je je eigen passie ook direct kunt vertalen in een waardevolle business!

Binnenkort meer informatie

Oktober 2017

Joseph Mcclendon Succesgids

Joseph McClendon III
The A Factor

27-29 oktober 2017 in Amsterdam

Joseph McClendon III deelt al meer dan 20 jaar het podium met niemand minder dan Tony Robbins. In deze 3-daagse training in oktober zal hij je mee nemen in wat hij samen met Tony Robbins heeft opgezet, aangevuld met de nieuwste inzichten vanuit human change psychology en neuro psychology.

Klik hier voor meer info

December 2017

Tony Robbins
Date With Destiny

5-10 december 2017 in Florida

Ongeacht je status of prestatieniveau, Date With Destiny kan je helpen je diepste wensen te vervullen, je volle potentieel te benutten en het werkelijke doel van je leven te ontdekken.

Klik hier voor meer info

April 2018

Tony Robbins
Unleash the Power Within

19-22 april 2018 in Londen

Unleash the Power Within is het weekend dat je leven revolutionair verandert. UPW is een dynamisch, onbeschrijfelijk, life-changing 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt creëren.

Klik hier voor meer info