Kevin Green - Gekte op de huizenmarkt!

Wie een huis verkoopt, kan steeds vaker rekenen op een fikse meevaller. Waar in 2007 slechts 9% van de huizen boven de vraagprijs werd verkocht, is dat nu tot wel 79%, zo meldt de Volkskrant op 30 augustus. In geen enkele Nederlandse gemeente steeg de prijs ten opzichte van het tweede kwartaal van vorig jaar met minder dan 4%. Vooral Amsterdam, Groningen en Utrecht zijn populair, maar ook in omliggende gemeentes van deze steden worden huizen met steeds meer winst verkocht. Klik hier voor het complete artikel uit de Volkskrant.

Een tijd geleden hebben wij Kevin Green geïnterviewd over de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Hierin vertelt ook hij dat het nu de beste tijd is om te investeren. Daarnaast beantwoordt hij nog een aantal andere vragen over investeren, prioriteiten stellen en ondernemen.


De wereld van investeren in vastgoed ontdekken?

Op vrijdag 20 oktober geeft Kevin Green een seminar in Amsterdam. Hij is een van UK’s grootste woningverhuurders en eigenaar van meer dan 20 bedrijven. Tijdens zijn 1-daagse Wealth Creation Masterclass over Business, Gold/Silver & Property ontdek je onder andere Kevin’s Golden Rule voor investeren in vastgoed en hoe je een winstgevende vastgoedportfolio opzet.

De wealth creation strategieën van Kevin Green hebben de afgelopen jaren al veel van onze relaties geholpen met het opbouwen en uitbouwen van hun vermogen. Ontdek wat dit voor jou kan betekenen tijdens de masterclass van 20 oktober.

Claim nu je vrijkaart of kies voor een VIP-pakket met flinke korting

Leave a Reply