Kevin Green | Mindset van een ondernemer

Kevin Green ging in slechts 11 jaar van 0 naar 33 miljoen pond. Momenteel is hij eigenaar van meer dan 20 bedrijven en is hij een van ’s werelds meest gevraagde en best beoordeelde sprekers/trainers. Hoe deed hij dat en wat heeft hij moeten leren om op dit punt te komen?

Een goede mindset is enorm belangrijk. In onderstaande video vertelt Kevin hoe hij UK’s grootste woningverhuurder is geworden en hoe hij aan zijn ondernemers-mindset komt. Ook beantwoordt hij vragen als ‘wat heeft persoonlijke ontwikkeling met investeren in vastgoed te maken en waarom moet je ook niet-gerelateerde angsten zoals hoogtevrees overwinnen om succesvol te worden?’.

Wil je LIVE van Kevin Green leren hoe je de juiste mindset, vaardigheden en kennis krijgt om een succesvol ondernemer te worden? Ondernemen is één van de onderwerpen die Kevin bespreekt tijdens zijn Wealth Creation Masterclass op 24 juni in Amsterdam. Naast ondernemen zal hij ook Wealth Creation strategieën met je delen over investeren in goud en zilver en natuurlijk investeren in vastgoed. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden