One World Academy - Preethaji TED-talk

Volg je ons al langer, dan heb je vast en zeker de term Beautiful State voorbij zien komen.

Deze term is afkomstig van One World Academy en hun teachers reizen de hele wereld over om deze wijsheid met zoveel mogelijk mensen te delen. Vanuit een Beautiful State of Being ervaar je bijvoorbeeld meer rust en geluk, heb je het gevoel meer in een flow te zitten, kun je eenvoudiger met uitdagingen omgaan en ervaar je meer succes en voldoening op allerlei vlakken in je leven (relaties, gezondheid, werk, enz).

In onderstaande video vertelt Preethaji (mede-oprichtster van One World Academy) hoe belangrijk het is om in een Beautiful State te leven en welke problemen je hiermee kunt voorkomen. Ook begeleidt ze tijdens deze TEDx Talk twee kleine meditaties, die je thuis ook kunt doen.

One World Academy met Preethaji LIVE in Amsterdam
Op 19-21 januari halen wij 2 teachers van One World Academy naar Amsterdam. Krishnaraj komt voor de derde keer naar Nederland om Being Limitless te begeleiden. Daarnaast hebben we een heel speciale gast: Preethaji. Dit is een unieke kans om haar LIVE mee te maken. De vorige edities deed ze alleen een online meditatie vanuit India. Deze keer is ze dus LIVE aanwezig in Amsterdam en zal ze een gedeelte van Being Limitless voor haar rekening nemen.

Klik op onderstaande link voor meer informatie: 
http://succesgids.nl/being-limitless-amsterdam-2018