Spreker Andy Harrington

Andy Harrington

Andy Harrington is een ondernemer, spreker en auteur die over de hele wereld reist om doorbraken te creëren op het gebied van psychologie, persoonlijke ontwikkelingen, spreken in het openbaar en het vertalen van eigen passie naar een eigen business.

Hij coacht persoonlijk diverse Hollywood-filmsterren en ‘s werelds beste sprekers. Dit doet hij door middel van zijn Public Speakers University, Professional Speakers Academy en zijn bestseller 'Passion into Profit'.

Naast spreken in het openbaar richt hij zich ook op persoonlijke en professionele marketing. Je vindt bij hem een compleet pakket om je goed te positioneren voor je doelgroep!

Word lid van de Andy Harrington groep!

Aankomende events

Andy Harrington
Public Speaking University

1-4 februari 2018 in London

Openbaar spreken als een pro. Deze 4-daagse training helpt je om een goede en authentieke pitch op te zetten.

Klik voor meer informatie

Andy Harrington
Fully Booked Bootcamp

6-8 maart 2018 in London

In dit 3-daagse programma ontdek je nuttige strategien over de 6 C's: content, commercials, capture, campaign, calls en co-ordindate.

Klik voor meer informatie

Waarom wij met Andy samenwerken

Van spreken in het openbaar krijgen de meeste mensen knikkende knieën. Daarentegen staat Andy Harrington graag op het podium en wil hij mensen aanmoedigen dat ook te doen.

Spreken in het openbaar is niet de eerste vaardigheid waar je aan denkt als je een onderneming opzet of druk bezig bent met je carrière. Toch is het enorm belangrijk. Een goede, authentieke boodschap bij de doelgroep krijgen is nou eenmaal niet makkelijk. Waarschijnlijk heb je zelf ook weleens bij een presentatie gezeten waarbij het onderwerp interessant was, maar je je hoofd er niet bij kon houden omdat het verhaal niet goed verteld werd.

Zijn wereldwijd erkende Public Speakers University is een kweekvijver voor een volgende generatie van wereldklasse sprekers. Met deze “Public Speakers University” helpt hij tienduizenden ondernemers, directeuren, coaches, trainers en managers de vaardigheden, strategieën, tips en mentale aspecten om daadwerkelijk te groeien op het gebied van spreken in het openbaar.

Anderen over Andy Harrington

Andy Harrington is a genius on stage, he’s the person I go to to sharpen my performance from the platform

- Kevin Green, Secret Millionaire

Andy Harrington’s training has helped my company pull in millions selling our stock market education products

- Darren Winters, The Wealth Training Company

I launched a product online and made $1 Million in 24 hours I attribute much of this to knowing what to say and how to say and I learnt this from Andy Harrington

- Chris Farrell, Internet Marketer

Andy Harrington op het podium met Arnout (mede-eigenaar Succesgids)

Andy Harrington op het podium bij Succesgids

Blogs

Andy Harrington – Over erbij willen horen en jezelf blijven

By | Andy Harrington | No Comments

Vind jij het soms ook moeilijk om erbij te horen?

Veel mensen doen erg hun best om een bepaalde uitstraling te hebben. Ze geven veel geld uit en veranderen hun persoonlijkheid, alleen om in een plaatje te passen. Vandaag delen we een video van Andy Harrington, ondernemer, marketing-expert en ‘The World’s Leading Public Speaking Expert’. In deze video deelt hij onder anderen zijn mening over het aanpassen van je persoonlijkheid en uitstraling om erbij te horen. Wat is slim en hoe kun je je persoonlijkheid gebruiken om succesvol te worden? Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.