Spreker Eric Edmeades

Eric Edmeades

Eric Edmeades is ondernemer, internationaal business spreker, auteur en vader.

De afgelopen 20 jaar heeft hij in 6 landen bedrijven opgezet, gekocht en verkocht, voornamelijk in de branches data capture, wireless networking, event management en Hollywood special effects. Dit laatste bedrijf heeft meegewerkt aan verschillende blockbusters, waaronder James Cameron's Avatar en films uit de Iron Man en Pirates of the Caribbean franchises.

Als spreker heeft Eric er al 10.000 uren op zitten en heeft hij in meer dan 20 landen zijn seminars gegeven. Hij spreekt regelmatig op business-, marketing- en technologieconferenties en maakt daarnaast tijd vrij om te spreken bij non-profit organisaties en scholen.

Aankomende events

Nog geen geplande events. We houden je op de hoogte.

Waarom wij met Eric samenwerken

Veel ondernemers weten dat marketing een belangrijk gedeelte van ondernemen is, maar weten niet goed hoe ze ermee om moeten gaan. Ze proberen wat maar bereiken niet de resultaten die ze willen of kunnen behalen.

Met zijn bewezen Inception Marketing System heeft Eric Edmeades al honderden ondernemers geholpen bij het genereren van sales en leads. Eric legt zijn strategiën uit met veel praktische voorbeelden en humor en is daarom een geweldige spreker op gebied van marketing.

Anderen over Eric Edmeades

"Eric is an insightful mentor and a powerful presenter. Whether working with him one-on-one or in his audience, you feel touched and compelled."

- Cathy Lee Crosby | Original WONDER WOMAN & Best-Selling Author

"Eric is one of the people I admire most for his ability to walk his talk. When he talks about success you know he achieved it. When he talks about overcoming challenges you know that he has faced them. He is an all-round terrific guy who I am grateful to know."

- Daniel Priestley | Best-Selling Author of Key Person of Influence, Founder of DENT Global

"Eric is a top level consultant. He has a brilliant business mind and you should count yourself lucky if you have the opportunity to work with him and you should be terrified if he is working with your competitor."

- Chet Holmes | Best-Selling Author of the Ultimate Sales Machine

Meer van deze spreker?

Inception Marketing

3-delige videotraining

In deze 3-delige videoreeks laat Eric Edmeades je kennismaken met zijn Inception Marketing-methode. Eric is een absoluut expert op het gebied van business en marketing en staat bekend om deze marketingmethode, waarmee je van leads trouwe klanten maakt die enthousiast zijn over je producten en uit zichzelf aankopen willen doen, zonder dat je hier actief achteraan moet.

Downloaden

Blogs

Eric Edmeades – Van leads naar trouwe klanten

By | Eric Edmeades | No Comments

Van leads trouwe klanten maken, zonder aan keiharde sales te doen? Voor de meeste ondernemers klinkt dit als een droom. Vandaag delen we een video van Eric Edmeades. Eric is ondernemer met 6 bedrijven en professionele spreker met ervaring in meer dan 20 landen. Met zijn bewezen Inception Marketing System heeft Eric al honderden ondernemers geholpen bij het genereren van sales en leads. Read More

Eric Edmeades – Inception Marketing

By | Eric Edmeades | No Comments

Vandaag delen we een stuk content van Eric Edmeades, ondernemer met 6 bedrijven en professionele spreker met ervaring in meer dan 20 landen. Eric staat bekend om zijn Inception Marketing-methode waarmee hij van leads trouwe klanten maakt die enthousiast zijn over zijn producten en uit zichzelf aankopen willen doen, zonder dat hij hier actief achteraan moet. Dus geen gedram of harde onderhandelingen meer, maar een slimme manier om je sales te verhogen. Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.