Spreker John Lee

John Lee

John Lee is de CEO en mede-eigenaar van Wealth Dragons. Als jonge twintiger begon hij met het investeren in vastgoed. Op zijn 27ste heeft hij zijn doel behaald en is hij een self-made miljonair geworden.

Nu heeft hij een goede reputatie als spreker ontwikkeld en heeft hij het podium gedeeld met Bill Clinton, Alan Sugar, Richard Branson, Jack Welch (ex-CEO van het bedrijf GE) en Randi Zuckerberg (co-founder van Facebook).

Word lid van de John Lee groep!

Aankomende events

Nog geen geplande events. We houden je op de hoogte.

Waarom wij met John samenwerken

Veel van onze relaties hebben een eigen bedrijf of willen er een beginnen. Wat veel beginnende ondernemers merken is dat zij een onderneming starten zodat ze hun baan kunnen opzeggen om er vervolgens achter te komen dat ze enkel in dienst zijn gekomen in hun eigen onderneming.

John Lee heeft veel ervaring met ondernemerschap en heeft voor zichzelf een systeem ontwikkeld waardoor hij veel vrijheden in zijn onderneming heeft, zoals het inplannen van zijn eigen tijden, vanuit elke plek ter wereld te kunnen werken en zelf zijn inkomen te kunnen bepalen, terwijl zijn onderneming toch blijft groeien.

Een aantal van zijn studenten heeft dankzij zijn lessen succesvolle, internationale bedrijven opgericht.

Anderen over John Lee

Thank you to John who's taught me everything there is to know in creating a life with purpose. I am now a full-time entrepreneur in The Netherlands.

- Marina de Haan

It was truly amazing and inspirational. So many valuable lessons authentically presented and backed up with real content, examples and strategies to take away and implement. The master appeared for me at the weekend and I cant wait to see what unfolds over the next year.

- Manpreet Kaur

John Lee op het podium bij Succesgids

John Lee en het team van Succesgids

Blogs

John Lee – Een ezelsbruggetje voor succes in business

By | Business en Carriere, Featured, Internetmarketing, John Lee | No Comments

De meeste problemen voor de groei van jouw business, komen voort uit drie onderwerpen: te weinig sales, te weinig marketing of te weinig branding. In onderstaande video legt John Lee (CEO van Wealth Dragons en self-made millionaire) uit wat deze onderwerpen inhouden en hoe je ze eigen kunt maken om jouw business naar een volgend niveau te tillen. Bekijk de video hieronder.

Recap
John gebruikt in bovenstaande video een aantal afkortingen voor een succesvolle onderneming. Houd je deze afkortingen aan, dan zal je bedrijf sneller groeien.

  • ABC – Always be closing
  • ABM – Always be marketing
  • ABB – Always be branding

Meer over business leren van John Lee?
Op 3 november heb je de kans om LIVE van John te leren. Dan halen wij hem naar Amsterdam voor een 1-daags seminar over Business & Social Media Mastery. Voor onze relaties hebben wij een beperkt aantal vrijkaarten kunnen regelen. Meer weten? Klik op onderstaande link voor meer informatie:

http://succesgids.nl/john-lee-business-social-media-mastery/

Waarom 2017 een jaar wordt om nooit te vergeten

By | John Lee | No Comments
Allereerst, namens het gehele Succesgids Team, de beste wensen voor 2017.

Goede voornemens of niet, ervaring leert 🙂 dat ook dit jaar veel gaat veranderen.

De vraag is alleen, wat verandert er voor jou en hoe actief ben jij betrokken bij deze veranderingen. Oftewel, laat je je leven beïnvloeden door de buitenwereld of neem je een kijkje in jezelf en beïnvloed je uiteindelijk jouw eigen kijk op de wereld en daarmee uiteindelijk ook de wereld om je heen? Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.