Spreker Marcus de Maria
marcus de maria succesgids

Marcus de Maria

Marcus de Maria is de nummer-één wealth coach van Europa. Hij is een goed onderschreven wealth educator, trader en ondernemer. Een aantal jaar geleden had hij meer dan £100.000,- aan schulden en sliep hij op de vloer in de woning van zijn broer. Nu is hij financieel onafhankelijk (wat betekent dat hij genoeg vermogen heeft om niet meer te hoeven werken) en richt hij zich op het onderwijzen van anderen.

Aankomende events

Geen aankomende events

We houden je op de hoogte.

Waarom wij met Marcus samenwerken

Financiële onafhankelijkheid is iets wat wij al onze relaties toewensen. Wij begrijpen echter dat de weg hiernaartoe niet makkelijk of snel is. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze relaties op elk niveau kunnen instromen en de juiste kennis en tools vergaren om redelijk risicovrij te kunnen investeren. Marcus heeft een goede, duidelijk uitleg op elk niveau en biedt verschillende programma’s aan over trading.

Anderen over Marcus de Maria

"Heel nuttig en inspirerend. Educatief en een eyeopener, meer inzicht in Stock & Investing. Weer een kleine aanvulling op mijn kennis en genieten van het enthousiasme van mijn kinderen over dit onderwerp."

- Dunja Kuenen, deelnemer Stock 1-day

Fantastisch en inspirerend om inzicht te krijgen dat je actie moet nemen om er voor te zorgen dat je financieel vrij wordt en dat dat kan door het volgen van strategieën met goed risico management.

- Marco Lute, IDEA consultancy B.V.

Blogs

marcus de maria succesgids

Marcus de Maria | Over Steve, de slechtste investeerder ooit…

By | Marcus de Maria, Welvaart en Financiën | No Comments

Beleggen is de afgelopen jaren voor veel van onze klanten een ideale manier geweest voor het opbouwen van pensioen, een tweede inkomen, een mooi geldpotje voor de kinderen of simpelweg een hoger rendement te krijgen op hun spaargeld ten opzichte van de bank.

Als je op dit moment nog geen of weinig ervaring hebt met beleggen, vraag je je misschien af hoe dit precies werkt en welke risico’s hieraan verbonden zijn.

We willen graag een praktijkvoorbeeld met je delen over een investeerder die zijn vermogen wilde uitbreiden met investeren in aandelen. Steve bleek de slechtste investeerder ooit, investeerde steeds op de verkeerde momenten en verloor op die manier steeds veel van zijn geïnvesteerde vermogen. Toch was na jarenlang investeren het resultaat (heel) positief. In dit artikel van Marcus de Maria lees je hoe hij dat deed: Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.