Spreker One World Academy

Waarom wij met One World Academy samenwerken

Het maakt niet uit in welk vlak je succesvol wilt worden, het begint allemaal met een goede band tussen hoofd en lichaam. One World Academy is de nummer-één spirituele school ter wereld. Of je nog nooit gemediteerd hebt of al jaren bezig bent met spiritualiteit, deze sprekers hebben de kracht om meditaties en rituelen voor iedereen toegankelijk te maken.

Word lid van de Ananda Giri groep!

Aankomende events

One World Academy
Being Limitless

19-21 januari 2018 in Amsterdam

Ontdek tijdens dit life-changing weekend hoe je de vaak weggestopte “Beautiful State of Being” weer voluit kunt ervaren en op constante basis hieruit kunt handelen.

Klik voor meer informatie

Anderen over de sprekers van One World Academy

Ananda Giri op de foto met Stefan (mede-eigenaar Succesgids)

Ananda Giri met een deelnemer op het podium bij Succesgids

Meer van deze sprekers?

Soul Sync Meditatie

Audio-file

Practicing the Great Soul Sync is entering a sacred space. In this expansive state of consciousness intentions become actualities. Heart-felt desires are fulfilled. Life converges into synchronicities manifesting an abundance of love, wealth, creativity and well-being of every kind.

Downloaden

Blogs

One World Academy – Preethaji TED-talk

By | One World Academy | No Comments

Volg je ons al langer, dan heb je vast en zeker de term Beautiful State voorbij zien komen.

Deze term is afkomstig van One World Academy en hun teachers reizen de hele wereld over om deze wijsheid met zoveel mogelijk mensen te delen. Vanuit een Beautiful State of Being ervaar je bijvoorbeeld meer rust en geluk, heb je het gevoel meer in een flow te zitten, kun je eenvoudiger met uitdagingen omgaan en ervaar je meer succes en voldoening op allerlei vlakken in je leven (relaties, gezondheid, werk, enz).

In onderstaande video vertelt Preethaji (mede-oprichtster van One World Academy) hoe belangrijk het is om in een Beautiful State te leven en welke problemen je hiermee kunt voorkomen. Ook begeleidt ze tijdens deze TEDx Talk twee kleine meditaties, die je thuis ook kunt doen. Read More

Ananda Giri – De wijsheid van kinderen

By | One World Academy | No Comments

Als ouders, verzorgers, ooms/tantes of andere familieleden zijn we constant bezig kinderen kennis bij te brengen. We leren hen over moralen, over normen en waarden en we bieden hen technische kennis om de wereld om ons heen beter te leren begrijpen.

Maar kinderen kunnen ons ook een heleboel leren. In deze video vertelt Ananda Giri het verhaal van Lokka, dochter van One World Academy oprichters Krishnaji en Preethaji. Lokka was pas 7 jaar oud toen ze een stichting oprichtte om samen met kinderen over de hele wereld te zorgen voor kinderen die het minder hebben. Read More

Ananda Giri en Preetha ji | Hoe ga je om met lijden en ongemak?

By | Featured, Gezondheid, One World Academy, Spiritualiteit | No Comments

Het is normaal om af en toe een slechte dag te hebben of te vervallen in een gewoonte van negatieve gedachten. Zelfs met de juiste mindset, is dit niet meer dan menselijk. In deze video legt Preetha ji je uit hoe je kunt omgaan met lijden en ongemak. Preetha ji is mede-oprichtster van One World Academy, een school voor innerlijke wijsheid die Preetha ji en haar man Krishna ji hebben opgericht vanuit hun visie om zoveel mogelijk mensen te helpen om gelukkig te zijn. Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.