Spreker Tony Robbins

Tony Robbins

Tony Robbins is een van de beste en meest succesvolle sprekers ter wereld. Zijn evenementen, waaronder zijn drie grootste seminars: Unleash the Power Within, Business Mastery en Date with Destiny trekken elke editie weer miljoenen mensen. Tony verandert miljoenen levens tijdens zijn events. Uit persoonlijke ervaring weten wij ook dat het onmogelijk is om een Tony Robbins-programma af te sluiten zonder een breakthrough te hebben gehad.

Word lid van de Tony Robbins groep!

Aankomende events

Tony Robbins
Unleash the Power Within

19-22 april 2018 in Londen

Unleash the Power Within is het weekend dat je leven revolutionair verandert. UPW is een dynamisch, onbeschrijfelijk, life-changing 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt creëren.

Klik voor meer informatie
Tony Robbins Business mastery

Tony Robbins
Business Mastery

17-21 juni 2018 in Nederland

Business Mastery (nu voor de tweede keer in Nederland), gecreëerd door Tony Robbins, is hét zakelijke seminar waarin je leert hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen.

Klik voor meer informatie

Tony Robbins
Date With Destiny

7-12 december 2018 in Florida

Ongeacht je status of prestatieniveau, Date With Destiny kan je helpen je diepste wensen te vervullen, je volle potentieel te benutten en het werkelijke doel van je leven te ontdekken.

Klik voor meer informatie

Waarom wij met Tony samenwerken

Meer dan 10 jaar geleden zagen Succesgids-oprichters Arnout van der Swaluw en Stefan Dettmer Tony voor het eerst spreken. Vergeleken met andere sprekers stak Tony er qua content en stijl mijlenver bovenuit. Arnout en Stefan waren zelfs zo enthousiast, dat ze een aantal jaar later Succesgids hebben opgezet.

Anderen over Tony Robbins

Unleash the Power Within heeft mijn leven voorgoed (ten goede) veranderd!

- Hugo Bakker over UPW

Het meest diepgaand, life-changing event ever! Ontmoeting met prachtige mensen, saamhorigheid, high level energy & vibration..

- Sonja Poesen over UPW

Meest outstanding training op het gebied van mindset transformatie en verhoging van energie, daadkracht en zelfvertrouwen.

- Patricia Budding over UPW

Tony Robbins en Stefan Dettmer (mede-eigenaar Succesgids) bij Unleash the Power Within

Groepsfoto Unleash the Power Within 2017

Meer van deze spreker?

CD 1 van Ultimate Edge

Audio-training

Tony Robbins leert je hoe je in 15 minuten per dag jezelf kunt ''primen'' om meer uit jezelf te halen en sneller je doelen kunt bereiken op een manier waarbij je een vol en gelukkig leven leeft.

Downloaden

Blogs

Tony Robbins Special: Een Blijvende Doorbraak

Tony Robbins over Resourcefulness

By | Persoonlijke Groei, Tony Robbins | No Comments

Wanneer een plan niet succesvol wordt, komt het merendeel van de mensen met allerlei redenen waarom het niet lukt. Veelgenoemde redenen zijn: niet genoeg geld of tijd hebben, niet de juiste opleiding afgerond hebben, niet de juiste connecties kennen of niet op de juiste plek te wonen.

Maar zijn ook genoeg voorbeelden waarbij mensen zonder de juiste middelen of omstandigheden toch hun doel bereikten.
Read More

Tony Robbins Business mastery

Tony Robbins – Effectief Business Plan

By | Tony Robbins | No Comments

Ben je ondernemer, dan heb je waarschijnlijk al eens gehoord over Business Mastery. De 5-daagse training van Tony Robbins om jouw business en mindset als ondernemer naar een hoger niveau te tillen.

De video die we vandaag met je delen is opgenomen tijdens Business Mastery. Tony legt uit wat een effectief business plan is en wat dit voor jouw onderneming kan betekenen. Bijvoorbeeld dat het je een duidelijk beeld geeft van waar jouw bedrijf staat en waar je heen wilt. Read More

Vragen over een event? Stuur een mail naar support@succesgids.nl of bel ons op +31 (0)75 612 1948.