Tony Robbins Train je emoties

Naast de zon die langzaam maar zeker steeds meer van zich laat zien en zijn invloed uitoefent op de mindset en de positieve instelling van iedereen om ons heen, delen wij ook nogmaals deze inspirerende Business Insider video met je. 

Dé video waarin Tony Robbins je een aantal eenvoudige tips geeft voor hoe je uit de sleur komt door je eigen emoties te trainen. Een waardevolle aanvulling op de warme zonnestralen waardoor je direct afrekent met de grijsheid van de afgelopen paar weken.

Hellooooww Sunshine 🙂 

Tony Robbins Business Insider Special “Train je emoties”

In deze video kom je ondermeer de volgende onderwerpen tegen:

  • Habits
  • You get what you tolerate
  • Leaving the state of frustration
  • Train your emotions
  • Get wired for success
  • Don’t settle
  • and more…

Vrijdagmiddag 17 maart: de laatste Tony Robbins UPW Preview Workshop

Met Unleash the Power Within (UPW) voor de deur en na de Tony Robbins Netflix documentaire hebben wij te maken met een enorme groei in populariteit en daarmee gepaard een groot aantal aanvragen voor alle Tony Robbins LIVE events. Wegens deze groiende populariteit van Tony Robbins in Nederland organiseren wij op de valreep nog éénmalig de Tony Robbins UPW Preview Workshop. 

Klik hier voor meer informatie over deze workshop

Tijdens deze workshop laat een Succesgids leadtrainer en ervaringsdeskundige je zien waarom wij elk jaar met grote groepen vanuit Nederland en België naar het event Unleash the Power Within (UPW) van Tony Robbins gaan en welke impact dat heeft op ons persoonlijk, ons bedrijf en natuurlijk onze deelnemers. Je ontdekt daarnaast hoe je zijn strategieën kunt gebruiken om je eigen shift te maken richting de door jou gewenste toekomst. 

Tony Robbins Train je emoties