Unleash the Power Within 2017 London
UPW 2017, Excel London, 27 april - 30 april 2017

Je kunt je hieronder vrijblijvend pre-registreren voor het seminar Unleash the Power Within 2017.
Door pre-registratie zorg je ervoor dat je je kunt inschrijven voor dit event tegen de voor jou beste voorwaarden!

Klik Hier Voor Ticket Informatie en Persoonlijk Advies

Tony Robbins LIVE! in Londen

Zoals nu bekend is komt Tony Robbins in april 2017 nog 1 keer LIVE! naar Londen voor het baanbrekende seminar Unleash the Power Within (UPW).

Op deze pagina leggen we in het kort uit het wat het seminar inhoudt, welke soorten tickets er zijn en hoe Succesgids ervoor zorgt dat dit voor jou een onvergetelijke en life-changing ervaring wordt.

Wat ga je leren tijdens het Unleash the Power Within (UPW)?

UPW: het weekend dat je leven revolutionair verandert. Unleash the Power Within is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt creëren...

Bekendheden over hun #Unleashed Experience

Hugh Jackman

Mark Burnett

Melissa Etheridge

Maria Menounos

De eerste drie dagen van het seminar zullen Anthony Robbins en Joseph McClendon om en om (Tony Robbins dag 1 en 3) een energiek en meeslepend seminar geven dat ingaat op de kern van je bestaan: waarom doe je wat je doet, en hoe kan je direct doorbraken realiseren in de meest belangrijke onderdelen van je leven.

Op de vierde dag behandelt Joseph McClendon, afgewisseld met videobeelden van Anthony Robbins, de essentie van energie, gezondheid, voeding, vitaliteit en het optimaal laten functioneren van het lichaam.

Klik Hier Voor Ticket Informatie en Persoonlijk Advies

Waarom Succesgids?

  • Succesgids is de officiële Tony Robbins agent voor Nederland en België. Hierdoor krijg je officiële facturen vanuit Nederland die daardoor privé of zakelijk fiscaal aftrekbaar zijn (check bij je accountant). Let op! Bij niet-officiële agents kan het voorkomen dat je ticket niet geldig blijkt te zijn bij registratie ter plaatse. Bestel dus niet via Marktplaats, of onbekende partijen!
  • Lage prijzen en alle verschillende ticketsoorten in het aanbod.
  • Volledig hotelarrangement met goed hotel in Londen (optioneel), waarvan hotels op loopafstand van het seminar die met flinke kortingen alleen voor Succesgids deelnemers worden aangeboden!
  • Ervaren Succesgids crew faciliteert en ondersteunt voor, tijdens en na het seminar.
  • Bij vragen, opmerkingen, wijzigingen of andere zaken, verleent Succesgids service in het Nederlands.
  • In 2017 gaat Succesgids voor het 11e jaar met groepen deelnemers (meer dan 2.500 in totaal) naar de Tony Robbins UPW seminars.
  • Registratietijd is aanzienlijker korter bij de Succesgids desk in Londen ExCel (dit kan ten opzichte van de langste rijen enkele uren schelen!)
  • Succesgids biedt na UPW groepskortingen aan voor follow-up programma’s zoals Date with Destiny, Business Mastery en Mastery University van Anthony Robbins.
  • Succesgids biedt voor zijn deelnemers ook allerlei extra’s aan als service, zoals groepsfoto’s, een pre-meeting ter voorbereiding, informatiepakket, etc. Ook een after meeting / Momentum seminar na het UPW om elkaar weer te ontmoeten, de flow te behouden, en daarmee nog meer uit het UPW seminar te halen.
Klik Hier Voor Ticket Informatie en Persoonlijk Advies

Momentum vasthouden na UPW

We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om het momentum van UPW daarna vast te houden. Om die reden organiseren we ongeveer een maand na UPW het Next Step Seminar. Tijdens dit seminar helpen we je om het momentum voort te zetten of weer terug te pakken. Daarnaast geven we je tips voor hoe je nog verder kunt groeien met wat je geleerd hebt tijdens UPW. Dit is ook een fantastisch moment om de mensen die je hebt ontmoet bij UPW nogmaals te spreken.

Hieronder vind je een korte impressie van het Next Step Seminar wat we na UPW 2015 hebben georganiseerd, inclusief enkele ervaringen van UPW deelnemers.

Klik Hier Voor Ticket Informatie en Persoonlijk Advies

Ervaringen van UPW 2016 deelnemers

Sanny Verhoeven

Goede begeleiding, reageren supersnel op je mails en vragen, ook leuk om via de facebook groep andere Nederlanders te leren kennen voor aanvang van de seminar. Nog nooit zoveel liefde gevoeld voor 8000 vreemden. Echt een top ervaring die elk mens een keer zou moeten meemaken!

Sanny Verhoeven
Patrick van den Bol

Door de reeds lange ervaring die Succesgids heeft met dit event kunnen ze je van de belangrijke tips en info (als ook hotels) voorzien. Dit is voor mij een waardevolle aanvulling geweest.

Patrick van den Bol
Pascal Fredrik

Succesgids heeft het geweldig goed gedaan! De begeleiding, ontvangst, informatieverstrekking en openheid waren enorm fijn waardoor het ook vertrouwd voelde in een vreemde omgeving. Dit evenement is de ultieme beleving op het gebied van zelfontwikkeling en geloof in eigen kunnen. Na dit evenement zal je het gevoel hebben alsof je de wereld aan kan!

Pascal Fredrik
Hugo Bakker

UPW heeft mijn leven voorgoed (ten goede) veranderd!

Hugo Bakker
Annemieke de Kroon

Een evenement dat iedere euro waard was! Je weet van te voren echt niet wat je staat te wachten, maar vanaf de eerste seconde word je er in meegezogen en kun je niet anders dan meer dan 100% inzet tonen om dit weekend een shift te maken voor je eigen toekomst. En het is niet iets dat zomaar weer wegebt als je weer thuis bent, er is echt iets diep in je anders geworden!

Annemieke de Kroon
Jeanette van Rookhuizen

Ik heb de begeleiding van Succesgids als zeer prettig ervaren. Goed geregeld, professioneel en tegelijk persoonlijk. UPW was alles wat ik tot nu toe heb gedaan en gelezen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, tot de 10de macht!

Jeanette van Rookhuizen
Klik Hier Voor Ticket Informatie en Persoonlijk Advies

SUCCESGIDS |  Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam |
T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl