Lees verder voor meer informatie over het event

Als je naar Unleash the Power Within of andere events van Tony Robbins bent geweest, dan weet je hoe belangrijk het is om momentum vast te houden of weer opnieuw op te pakken. Om je hierbij te helpen organiseren we op 20 september een exclusief momentum seminar.

David de Kock en Arjan Vergeer, bekend van TV en bestsellerauteurs van "365 Dagen Succesvol" en "De Superrelatie" zorgen op 20 september voor een inspirerende middag vol persoonlijke en praktische oefeningen rondom het "Wheel of Life".

Als je nog niet eerder bij een event van Tony Robbins bent geweest, leer je deze middag ook hoe je momentum kunt creëren.

Wat staat je te wachten?

Je beleeft een spannende en inspirerende halve dag vol persoonlijke en praktische oefeningen, zodat je naar huis gaat vol energie en met alle handvatten voor een succesvolle toekomst.

  • David & Arjan werken met betrokken, open en eerlijke groepen die je helpen zodat je het niet alleen hoeft te doen.
  • David & Arjan geven je altijd eerlijke feedback: liefdevol en genadeloos.
  • A-spelers staan klaar om jou te helpen, zodat je precies de begeleiding krijgt die het beste bij jou past.
  • Je ontdekt unieke technieken uit de zakelijke en persoonlijke coaching, waarmee je in kleine stapjes een reuzensprong naar succes kunt maken.Je herkent de signalen die je richting jouw succes leiden en je vertrouwt erop die te pakken.
  • David & Arjan zullen je uitdagen om jezelf een jaar lang te commiteren aan groei en momentum en "Jouw Beste Jaar Ooit" te creëren. Ze stellen je aan het einde van het seminar in de gelegenheid om hen daarbij in te schakelen als jouw coach en begeleider.

Wat ga je leren?

  • Je leert wat de 13 stappen naar succes en geluk zijn en je leert ook wat dit voor jou betekent;
  • Je leert wat jouw persoonlijke definitie van geluk en succes is, zodat je makkelijk keuzes maakt die goed zijn voor jou;
  • Je maakt een aanzet met het vinden van je missie en je weet wat jouw eerste volgende logische stap is om te zetten
  • Je herkent de signalen die je richting jouw succes leiden en je vertrouwt erop die op te pakken.
  • Je ervaart rust, doordat je je richting helder hebt.

Wie zijn David de Kock en Arjan Vergeer?

David de Kock en Arjan VergeerDavid de Kock en Arjan Vergeer zijn doorgebroken met hun bestseller ‘365 Dagen Succesvol’, dat in slechts enkele weken via zes drukken uitverkocht was. Nog steeds staat het boek over gelukkig en betekenisvol leven hoog in vele bestseller lijsten.

David en Arjan zijn twee mannen met een missie: in 2020 is Nederland het gelukkigste land van de wereld. Ook zijn ze diverse keren op de TV verschenen, waaronder VPRO Tegenlicht.

Om hun missie te realiseren organiseren zij regelmatig seminars in Nederlandse theaters waar de deelnemers meteen aan de slag gaan met allerlei persoonlijke en werkgerelateerde zaken.

Dit doen ze op een zeer unieke manier: met humor, interactiviteit, live interventies en scherpe inzichten, helpen ze de deelnemers om weer een stukje succesvoller en gelukkiger te zijn. De keten die hiermee op gang wordt gezet, zorgt ervoor dat we de komende jaren nog meer waarderen dat we in dit land wonen en bij het gelukkigste volk ter wereld behoren!

Locatie en tijden

Zaterdag 20 september 2014

Vrijburg
Diepenbrockstraat 46
Amsterdam

Tijden
13.30 uur - 17.30 uur