Vanwege het grote succes van het seminar ‘De Kracht van het Netwerken’ van woensdag 31 mei 2012, zal dit seminar in februari nogmaals worden aangeboden! Schrijf je in via onderstaand formulier om je te verzekeren van een plek. Wanneer de locatie, tijd en datum bekend is, maken we dit zo snel mogelijk bekend!

“Ontmoet Jochem Klijn!”

 

Jochem Klijn staat bekend als dé “Netwerkexpert”. Jochem is spreker, schrijver, columnist en eigenaar van het bedrijf Netwerken.nl. Daarnaast is hij verbonden als docent aan diverse hogescholen in Nederland. Van zijn hand verscheen in 2007 het boek ‘Netwerken op karakter’.

Jochem Klijn is enthousiast, gedreven, doelgericht, bewust, eet gezond, golft en loopt hard. Daarnaast geeft hij regelmatig televisieoptredens, trainingen, workshops, lezingen, colleges, etc, maar houdt zich met name bezig met …netwerken. Of ‘verbinding maken met mensen’ zoals hij het liever zelf noemt.

Na een jarenlange ervaring aan de saleskant van het bedrijfsleven, begon hij voor zichzelf met het geven van netwerktrainingen aan bedrijven en ondernemers om de ‘mindset’ van mensen over netwerken te veranderen en daarmee de rentabiliteit van de organisatie sterk te verhogen. Zijn ambitie is om mensen te leren hoe ze anderen van dienst kunnen zijn met hun netwerk en ervoor kunnen zorgen dat ze gebeld worden door klanten in plaats van zelf op zoek te moeten naar klanten.

Deze manier is gebaseerd op het principe van zaaien en oogsten. Dit principe leert dat je door te investeren in anderen een omgeving creëert om op termijn ook zelf te kunnen ontvangen. Het draait bij netwerken om het bouwen en onderhouden van een duurzame langetermijnrelatie en niet direct om verkopen. Dat is juist het gevolg van een goed kwalitatief netwerk.

Praktische gegevens

Datum: 31 mei 2012
Registratie: vanaf 18.15
Aanvang seminar: 19.00 uur
Einde seminar: 22.00 uur
Locatie: ’t Zand Maarssen
Harmonieplein 4
3603 BM Maarssen

 

 

Programma

In dit seminar leer je:

  • De basis van netwerken, het principe van zaaien en oogsten
  • Praktische handvatten voor je volgende netwerkbijeenkomst
  • Hoe je onafhankelijk wordt van koude acquisitie

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om een plaats te reserveren voor het eerstvolgende seminar. Graag je mobiele telefoonnummer invullen, want we houden je (evt.) voor aanvang van het seminar op de hoogte via sms.


 

 

* No-show penalty
Op basis van ervaring weten we dat veel mensen geïnteresseerd zijn in deelname aan onze seminars. En al helemaal wanneer we mensen in de gelegenheid stellen om gratis deel te nemen. We hebben dan ook geregeld wachtlijsten.

We willen graag voorkomen dat we enerzijds mensen moeten teleurstellen en er anderzijds lege plekken in de zaal zijn.
We hebben daarom een no-show penalty in het leven geroepen: Indien je niet aanwezig bent en je niet tijdig hebt afgemeld of hebt laten vervangen dan zijn wij genoodzaakt de reguliere seminarprijs van € 79 excl. BTW bij je in rekening te brengen.

Je kunt deze no-show penalty echter eenvoudig voorkomen, ook als je onverhoopt verhinderd bent:
*Geef ons uiterlijk 2 dagen vóór het seminar door dat je niet kunt komen
*Laat een vervangende deelnemer komen (geef ons even de gegevens door)
Je kunt dit aan ons doorgeven op support@succesgids.nl