ABUNDANCE & CONFIDENCE

WORKSHOP

DONDERDAGAVOND 28 OKTOBER 2021 OM 19.30 UUR

Meld je nu kosteloos aan voor deze Abundance & Confidence Workshop. Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands door een Succesgids trainer.

ABUNDANCE & CONFIDENCE WORKSHOP

Tijdens deze workshop leer je hoe je sneller je doelen behaalt (op welk vlak van het leven dan ook) en tegelijkertijd er ook voor zorgt dat je lekker in je vel zit.


Je ontdekt wat je op dit moment tegenhoudt in je flow of abundance en wat je hieraan kunt doen.


Echte groei komt van binnenuit. Daarom gaan we tijdens deze workshop ook aan de slag met je zelfvertrouwen en eigenwaarde.


Deze workshop is gebaseerd op wat wij van Joseph McClendon III geleerd hebben tijdens zijn 3-daagse training The A-Factor (The Attraction Factor).

Joseph McClendon's The A-Factor video

Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands door een Succesgids trainer. Meld je nu kosteloos aan via onderstaande knop. Na aanmelden krijg je direct toegang tot een audiobestand van Joseph McClendon over de STOP techniek.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze Abundance & Confidence Workshop ontdek je...

  • Hoe je nu (onbewust) de flow of abundance tegenhoudt en wat je hieraan kunt doen
  • De 5 sleutels voor succes
  • De S.T.O.P. techniek waarmee je negatieve en beperkende emoties en gedachten elimineert
  • Hoe je jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde een flinke boost geeft
  • Hoe je snel nieuwe gewoontes aanleert

VIDEO ABUNDANCE

Een essentieel onderdeel van de flow of abundance weer te laten stromen is werken aan je psychology. Bekijk nu onderstaande video van Tony Robbins als voorproefje op de workshop. Tijdens de workshop gaan we hier iets dieper op in.

VIDEO CONFIDENCE & SELF-ESTEEM

Echte groei komt van binnenuit. Daarom ontdek je donderdagavond hoe jij jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde een flinke boost kunt geven.


Een heel belangrijk onderdeel hiervan is je zelfbeeld en waar jij je op focust. Wat is er in het verleden gebeurd waar je dankbaar voor bent? Hoe kun je mindere ervaringen herkaderen - zodat je dankbaar kunt zijn voor wat je geleerd hebt en hoe het jou gevormd heeft?


Bekijk onderstaande video voor een kort fragment uit een eerdere Abundance & Confidence Workshop. Donderdagavond leer je nog meer tips en strategieën voor Confidence & Self-Esteem. En daarnaast ontdek je wat je op dit moment tegenhoudt in je flow of abundance en wat je hieraan kunt doen.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>