SUCCESGIDS, aanbieder van veelbezochte seminars en workshops met de beste sprekers wereldwijd, geeft je de mogelijkheid om via Paypro affiliate partner te worden voor diverse seminars in binnen- en buitenland.

Voor onder andere het Unleash the Power Within (Anthony Robbins), Health Seminar (David Wolfe), Business & Vastgoed Seminar (Kevin Green) en  Wealth/Investing seminar met Marcus de Maria geldt gegarandeerd resultaat. Je verdient niet alleen geld met deze seminars maar je geeft je klanten ook de kans ongelimiteerde potentieel te ontketenen!

Help je mee de verschillende events tot een nog groter succes te maken?

Onderstaand vind je alle informatie die je nodig hebt om bijvoorbeeld UPW en het Health Seminar te promoten. Dit kan op je blog, op Facebook en bijvoorbeeld Twitter. Uiteraard ontvang je hier ook een mooie beloning voor! Per seminar/training is dit verschillend. Neem nou bijvoorbeeld het Health Seminar van David Wolfe: hiervoor verdien je maarliefst 30% per aanmelding die je doorstuurt!

Je hoeft enkel de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

1: Registreren bij PayPro

Meld jezelf gratis aan als affiliate op www.paypro.nl (een affiliate is een ander woord voor samenwerkingsverband). Registratie bij PayPro is heel eenvoudig, snel en gratis!
(Zie de rode pijl bij de onderstaande afbeelding)

 

2: Jouw promotielink

Wanneer je een account hebt aangemaakt, log je in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in het linker menu). Vervolgens zoek je op “Unleash the Power Within”,  “Health Weekend” , Boost Your Business” of  “ Health Seminar” om het juiste ‘product’ te vinden.

Jouw unieke promotielink staat bij ‘Affiliate link’. Wanneer je hierop klikt krijg je de informatiepagina, maar er wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

3: Start met promoten!

Om te beginnen met promoten kopier jij je unieke link. Wanneer iemand zich aanmeld via jou link ontvang jij een bepaald bedrag. Dit is bij UPW Tony Robbins bijvoorbeeld meer dan 100 euro.

Frequently Asked Questions:

Er klikt iemand op mijn affiliatelink, wat nu?
De persoon komt op de informatiepagina van het bepaalde seminar waar hij of zij zich uiteindelijk kan aanmelden. Nadat de aanmelding rond is krijg je het bepaalde bedrag aan euros op je PayPro account bijgeschreven. PayPro ziet dus welke bezoekers via jouw link op de website zijn gekomen en zorgt automatisch voor het verwerken van de commissie.

Zelfs wanneer de bezoeker later terug komt om zich in te schrijven ontvang je de beloning. Er wordt namelijk een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt.

Hoe ga ik het promoten?

Om je te helpen met het promoten kun je hieronder verschillende onderdelen downloaden en kopieren om de verchillende events te promoten.

Klik op de naam van het event om de onderdelen te bekijken!

Anthony Robbins – Unleash the Power Within
David Wolfe – Health Seminar
Marcus de Maria – Investing in 1 Day
Kevin Green – 1 Day Intensive Business & Property Investments