Ananda Giri en Preetha ji | Hoe ga je om met lijden en ongemak?

Het is normaal om af en toe een slechte dag te hebben of te vervallen in een gewoonte van negatieve gedachten. Zelfs met de juiste mindset, is dit niet meer dan menselijk. In deze video legt Preetha ji je uit hoe je kunt omgaan met lijden en ongemak.

Preetha ji is mede-oprichtster van One World Academy, een school voor innerlijke wijsheid die Preetha ji en haar man Krishna ji hebben opgericht vanuit hun visie om zoveel mogelijk mensen te helpen om gelukkig te zijn.

In deze video wordt Preetha ji geïnterviewd door Lewis Howes van The School of Greatness. Hierin bespreekt zij onder anderen hoe je deze gedachten kunt voorkomen, maar ook hoe je snel de ‘shift’ kunt maken naar positieve gedachten, zodat het negatieve gevoel maar heel even duurt, in plaats van dagen of misschien wel weken.

Andere onderwerpen die besproken worden:

  • De staat van het bewustzijn bij de meeste mensen (1:48)
  • De waarde van een visie voor jouw ‘internal state of mind’ (6:38)
  • Een simpele meditatie van drie minuten, waardoor je snel over je negatieve gevoelens heen komt (16:16)
  • Wat je kan doen als iemand van wie je houdt angstgevoelens vertoont (25:56)
  • Waarom je niet hoeft te lijden om grote dingen te bereiken (29:20)
  • En meer…


One World Academy LIVE in Amsterdam
Wil je leren hoe je nog meer vanuit deze Beautiful State kunt leven en dit kunt toepassen op alle onderdelen van je leven. Er is geen betere manier dan dit LIVE te leren van de teachers van One World Academy. Je gaat bij Being Limitless hier een heel weekend mee aan de slag (van vrijdagavond tot en met zondag) in de vorm van spirituele en praktische lessen. En daarnaast hebben de diepgaande meditaties de voorgaande edities van Being Limitless voor fantastische transformaties gezorgd bij onze deelnemers.

Klik hier voor meer informatie

>