One World Academy - De wijsheid van kinderen

Als ouders, verzorgers, ooms/tantes of andere familieleden zijn we constant bezig kinderen kennis bij te brengen. We leren hen over moralen, over normen en waarden en we bieden hen kennis om de wereld om ons heen beter te leren begrijpen.

Anderzijds kunnen kinderen ons ook een heleboel leren. In deze video vertelt Ananda Giri het verhaal van Lokka, dochter van One World Academy oprichters Krishnaji en Preethaji. Lokka was pas 7 jaar oud toen ze een stichting oprichtte om samen met kinderen over de hele wereld te zorgen voor kinderen die het minder hebben.

Ananda Giri vertelt in zijn verhaal niet alleen over deze stichting, maar ook wat wij van kinderen kunnen leren. De mindset van een kind verschilt namelijk erg met die van een volwassene. Uit veel karakteristieken van de mindset van een kind kunnen wij inspiratie halen om in The Beautiful State of Being te komen. Bij het maken van keuzes denken ze bijvoorbeeld nauwelijks aan de rest van de wereld en ze twijfelen er niet aan of een mens van nature goed is.

One World Academy LIVE in Amsterdam
Wil je leren hoe je nog meer vanuit deze Beautiful State kunt leven en dit kunt toepassen op alle onderdelen van je leven. Er is geen betere manier dan dit LIVE te leren van de teachers van One World Academy. Je gaat bij Being Limitless hier een heel weekend mee aan de slag (van vrijdagavond tot en met zondag) in de vorm van spirituele en praktische lessen. En daarnaast hebben de diepgaande meditaties de voorgaande edities van Being Limitless voor fantastische transformaties gezorgd bij onze deelnemers.

Klik hier voor meer informatie

>