Andy Harrington - Extra tip voor meer impact met je presentatie

Het overbrengen van een boodschap met maximale impact is een skill die van onschatbare waarde is en een absolute must voor elke ondernemer, manager, coach en trainer. We hebben het hier niet alleen over public speaking vanaf het podium, maar ook voor het overbrengen van een boodschap richting management en collega’s of je verhaal delen in een online video.

Zoals je wellicht al gehoord had, halen we binnenkort public speaking expert Andy Harrington terug naar Nederland. We deelden eerder al 3 tips om je presentatieskills te verbeteren. Hieronder vind je een extra tip van Andy.

Andy Harrington geeft in onderstaande video aan hoe je je punt extra kracht bij kunt zetten door af te sluiten met een quote, van jezelf of van anderen. Een voorbeeld uit de video van een mooie quote:

“A ship in harbor is safe — but that is not what ships are built for.” ~ John A. Shedd

Laat in een reactie onderaan deze pagina weten wat jouw favoriete quote is (hoeft niet uit de video te komen).

Andy Harrington LIVE in Amsterdam!
Binnenkort halen we Andy Harrington naar Amsterdam voor een exclusieve Public Speaking & Expert Positioning Masterclass (dit is qua inhoud gelijk aan zijn Stand & Deliver event wat hij noemt in bovenstaande video). Tickets voor deze masterclass zijn normaal gesproken €95,-, maar omdat wij deze kennis en strategieën met zo veel mogelijk mensen willen delen, hebben bij een beperkt aantal vrijkaarten voor onze relaties. Klik hier voor meer informatie

 • Gerber schreef:

  Dit is een quote die ik vaak gebruik in m’n workshops en webinars:
  “You are not a manager of circumstance, you’re the architect of your life’s experience.” ~ Tony Robbins

 • Gerber schreef:

  En nog 1 van Tony Robbins:
  “No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying.” ~ Tony Robbins

 • Greg schreef:

  What is Done in love is Done Well

  Vincent van Gogh

  https://www.facebook.com/highendfinish/

 • Ritchy schreef:

  Make things simple but not simpler, Albert Einstein.

 • Martine schreef:

  Quote van Pippi Langkous:

  Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!

 • Lonneke schreef:

  Alles komt goed!

 • Sandra schreef:

  Wanneer iemand je vertelt dat iets ONMOGELIJK IS OM TE DOEN… onthoud dat hij/zij praat over ZIJN/HAAR GRENZEN, niet de jouwe!

 • Martin schreef:

  Geluk volgt moed

 • >