Andy Harrington - Extra tip voor meer impact met je presentatie

Het overbrengen van een boodschap met maximale impact is een skill die van onschatbare waarde is en een absolute must voor elke ondernemer, manager, coach en trainer. We hebben het hier niet alleen over public speaking vanaf het podium, maar ook voor het overbrengen van een boodschap richting management en collega’s of je verhaal delen in een online video.

Zoals je wellicht al gehoord had, halen we binnenkort public speaking expert Andy Harrington terug naar Nederland. We deelden eerder al 3 tips om je presentatieskills te verbeteren. Hieronder vind je een extra tip van Andy.

Andy Harrington geeft in onderstaande video aan hoe je je punt extra kracht bij kunt zetten door af te sluiten met een quote, van jezelf of van anderen. Een voorbeeld uit de video van een mooie quote:

“A ship in harbor is safe — but that is not what ships are built for.” ~ John A. Shedd

Laat in een reactie onderaan deze pagina weten wat jouw favoriete quote is (hoeft niet uit de video te komen).

Andy Harrington LIVE in Amsterdam!
Binnenkort halen we Andy Harrington naar Amsterdam voor een exclusieve Public Speaking & Expert Positioning Masterclass (dit is qua inhoud gelijk aan zijn Stand & Deliver event wat hij noemt in bovenstaande video). Tickets voor deze masterclass zijn normaal gesproken €95,-, maar omdat wij deze kennis en strategieën met zo veel mogelijk mensen willen delen, hebben bij een beperkt aantal vrijkaarten voor onze relaties. Klik hier voor meer informatie

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply