Andy Harrington - Over erbij willen horen en jezelf blijven

Heb jij soms ook het gevoel dat je je best moet doen om erbij te horen?

Veel mensen doen erg hun best om de gewenste uitstraling te verkrijgen. Ze geven er veel geld voor uit en doen er zelfs van alles aan om hun persoonlijkheid te ‘verbeteren’. Dit met als doel om aan een perfect plaatje te voldoen.

Vandaag delen we een video van Andy Harrington; ondernemer, marketing-expert en ‘The World’s Leading Public Speaking Expert’. In deze video deelt hij onder andere zijn mening over het aanpassen van je persoonlijkheid en je uitstraling om ‘erbij te horen’. Wat is slim en hoe kun je je persoonlijkheid gebruiken om succesvol te worden?

In de video volg je Andy tijdens zijn Public Speakers University in London en Manchester. Hij geeft je een preview van zijn Public Speakers University event en deelt tips en strategieën met je over marketing  en public speaking, maar ook over het hebben van de juiste mindset en zijn visie op het leven. 

 

Andy Harrington LIVE in Amsterdam!
Binnenkort halen we Andy Harrington naar Amsterdam voor een exclusieve Public Speaking & Expert Marketing Masterclass. Tickets voor deze masterclass zijn normaal gesproken €95,- maar voor onze relaties hebben wij een beperkt aantal vrijkaarten kunnen regelen. Klik hier voor meer informatie.

>