Andy Harrington - juiste omgeving creëren

Het creëren van de juiste omgeving is essentieel voor je succes en voor blijvende verandering. Wanneer je alles zelf probeert te doen, is hier vaak meer wilskracht voor nodig. En wilskracht is geen onuitputtelijke bron. Wanneer jij je omringt met de juiste mensen die jou accountable houden en jou inspireren, maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Ze zeggen wel eens dat het je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je het vaakst mee omgaat – op financieel vlak, qua gezondheid, relaties, enzovoort. Zoals Tony Robbins zegt:

“The quality of your life is a direct reflection of the expectations of your peer group. Choose your peers wisely.”

Met wie ga jij op dit moment het meeste om? Zijn dit mensen die jou uitdagen om meer uit jezelf te halen? Zo nee, dan wordt het tijd om stap voor stap contact te leggen met andere mensen. Geen betere plek om die te ontmoeten dan bij live events, waar iedereen komt om te groeien. Een fantastisch event hiervoor is Power To Achieve, een 3-daagse training waarvoor we Andy Harrington op 24-26 mei naar Amsterdam halen.

Als voorproefje hierop kun je hieronder alvast een video van Andy Harrington bekijken, waarin ook hij het heeft over het belang van de juiste peer-group.

Andy Harrington LIVE in Amsterdam!
Andy Harrington heeft de afgelopen jaren duizenden mensen in de UK geholpen met zijn 3-daagse Power To Achieve programma. We weten dat ook veel van onze deelnemers naar de UK zijn afgereisd voor deze training. We hebben verschillende van deze deelnemers gesproken en weten dat ze superenthousiast waren over dit event. En nu naar jarenlang overleg is het ons eindelijk gelukt om Power To Achieve naar Nederland te halen!

Op 24-26 mei halen we Andy Harrington en zijn team naar Amsterdam voor deze fantastische 3-daagse training. We willen het voor iedereen mogelijk maken om deze training te volgen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar sponsors en hebben we het voor elkaar gekregen dat jij Power To Achieve gratis kan bijwonen! We organiseren dit soort events om jou te helpen je leven en je business te transformeren. Wij doen er alles aan om om jou optimaal te ondersteunen. Het enige wat we van jou vragen is dat je voluit meedoet tijdens de training en daardoor het optimale eruit haalt. Deal?

Klik hier voor meer informatie