Andy Harrington - juiste omgeving creëren

Het creëren van de juiste omgeving is essentieel voor je succes en voor blijvende verandering. Wanneer je alles zelf probeert te doen, is hier vaak meer wilskracht voor nodig. En wilskracht is geen onuitputtelijke bron. Wanneer jij je omringt met de juiste mensen die jou accountable houden en jou inspireren, maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Ze zeggen wel eens dat het je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je het vaakst mee omgaat – op financieel vlak, qua gezondheid, relaties, enzovoort. Zoals Tony Robbins zegt:

“The quality of your life is a direct reflection of the expectations of your peer group. Choose your peers wisely.”

Met wie ga jij op dit moment het meeste om? Zijn dit mensen die jou uitdagen om meer uit jezelf te halen? Zo nee, dan wordt het tijd om stap voor stap contact te leggen met andere mensen. Geen betere plek om die te ontmoeten dan bij live events, waar iedereen komt om te groeien. Een fantastisch event hiervoor is Power To Achieve, een 3-daagse training waarvoor we Andy Harrington op 24-26 mei naar Amsterdam halen.

Als voorproefje hierop kun je hieronder alvast een video van Andy Harrington bekijken, waarin ook hij het heeft over het belang van de juiste peer-group.

Andy Harrington LIVE in Amsterdam!
Andy Harrington heeft de afgelopen jaren duizenden mensen in de UK geholpen met zijn 3-daagse Power To Achieve programma. We weten dat ook veel van onze deelnemers naar de UK zijn afgereisd voor deze training. We hebben verschillende van deze deelnemers gesproken en weten dat ze superenthousiast waren over dit event. En nu naar jarenlang overleg is het ons eindelijk gelukt om Power To Achieve naar Nederland te halen!

Op 24-26 mei halen we Andy Harrington en zijn team naar Amsterdam voor deze fantastische 3-daagse training. We willen het voor iedereen mogelijk maken om deze training te volgen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar sponsors en hebben we het voor elkaar gekregen dat jij Power To Achieve gratis kan bijwonen! We organiseren dit soort events om jou te helpen je leven en je business te transformeren. Wij doen er alles aan om om jou optimaal te ondersteunen. Het enige wat we van jou vragen is dat je voluit meedoet tijdens de training en daardoor het optimale eruit haalt. Deal?

Klik hier voor meer informatie

 • Ingrid Mijnals schreef:

  Allereerst jullie doen echt fantastisch werk. Zonder jullie had ik het niet gered. Was ik er niet meer geweest. Ik ben wakker gemaakt en wil heel erg graag leven met grote hoofdletters. Het idee dat iemand mij belangrijk genoeg vind om dit gratis te doen…,onteoerd me. Ik ben diep geraakt door het idee alleen al. Maar dit is wat ik nodig heb om nog te willen leven. Ik was het vertrouwen in mensen kwijtgeraakt en was levende dood..De volgende stap is nu om te doen wat ik graag wil. Niet meer in bed liggen en somberen of mediteren omdat ik graag wil zien dat anderen gelukkig zijn. Nu de aandacht voor mezelf. Dat is moeilijk maar het moet om iets daadwerkelijk voor een ander te betekenen. De scheiding vijf rechtszaken hebben mijn leven verwoest …. compleet maar ik kom er sterker uit dan ik erin ben gegaan.
  Het werkend Power to achieve heeft me vrijgemaakt op een siep niveau. Ik voel geen restje dood meer in me. Nu merk ik dat mijn eetgewoonte en de mensen om me heen, met wie ik omga nog aandacht nodig heeft. Hoe kom ik aan gelijkgestemden? Via de groep o FB en ik ga naar de Speakers University. Ik ga nu echt sparen en kijken hoe ik mijn geld kan vermeerderen met weinig inspanning omdat …. ik weet niet waarom. Ik heb een persoonlijke coach nodig die me echt helpt van A naar B. Ik ben onderweg. Het heeft Tony en Andy Lee enzovoort ook zoveel jaar geduurd om te komen waar ze nu zijn. Ik ben al bijna 60 niet te oud. Ik
  Voel van binnen dat ik me elke keer weer terug trek omdat ik niet durf maar wel wil. Nu ga ik me focussen op mijn financiën zodat ik naar de speakers University kan gaan. Dat is 1. Ik ben een mensen mens en heb dat nodig. 2 op 1. Ik heb nu ook het team ontmoet van Tony die zullen me helpen. Nu eerst zorgen dat ik het thuis oppak. En oefen met het materiaal wat ik heb ontvangen. Ik zie nu zoveel hulpbronnen. Ik hoef het alleen maar te pakken.
  De liefde van mijn leven… ik hoop dat ik die ook snel tegenkom.
  Gelukkig heb ik nu geleerd om van mezelf te houden en dat voelt goed. Ik kan mezelf dragen. En coachen. Verzorgen … mijn innerchild. Dat voelt warm van binnen.
  Nu dus geld vermeerderen.
  Mijn relatie met geld is ook aan het schuiven. Ik had een hekel aan geld. Ik was gekocht en er is voor mij betaald. Ik laat het verleden nu achter me omdat het is uitgewist. Verteert zo noem ik het.
  Een hele schone lei.
  Ik voel zoveel liefde en dankbaarheid in me … alsof mijn innerchild helemaal in mij is gekropen en ik het ben. Ik ben heel lijkt wel. Ben succesgids ontzettend dankbaar.
  Actie en doen en toepassen … waarom vind ik dat zo moeilijk?
  Dan voel ik me weer dat kleine meisje wat de hand van een vader en moeder heeft gemist doe zegt kom maar … en die me meeneemt en me leert en laat zien en echt voor me zorgt..En nu ben ik weer de volwassene die het kan doen voor het kind in mij.,Dat beeld van het kleine vrolijke nieuwsgierige meisje en de volwassene ik wisselen elkaar af. Heel snel. Ik was vier toen ik mezelf in de steek liet. Waarom weet ik niet… echt niet. Maar dat gevoel van hulpeloosheid moet nog veranderen. Dat is de kern hulpeloosheid en machteloosheid. De wil moet groter worden om deze in zich op te nemen. Dat is de organisatie in me. Het organisatie atelier. Dot besef brengt een glimlach op mijn gezicht. Ik heb alles in me. Ik wil zo graag helpen. Nu eerst mezelf helpen. Door mijn huis gezellig te maken. Alles wat kapot is te laten maken. Daar heb ik weer geld voor nodig maar ik krijg hulp van de kerk van mijn zus… klusjesdag.
  Maar ik wil ook een relatie.
  Daar ben ik nu klaar voor.
  Dank voor een geweldige dag. Pasion to profit of andersom heeft me echt diep geraakt zoals je kan lezen. Niet iedereen begrijpt het wat ik doormaak …en de evenementen van succesgids wat het met me doet en dat het voeding is voor de ziel en ook praktisch helpt en ondersteund. Ik ben al negatief gelabeld door alles wat ik heb meegemaakt. Ze zien me als die gekke vrouw die niet spoort. Dat doet me erg veel pijn. Ik wil zijn wie ik ben … werkelijk ben en kan niet meer terug naar mijn oude ik met alles wat ik deed en kon maar wil de liefde die ik in me voel voor het leven niet alleen voor mezelf houden. Ik wil graag reizen en werken… coachen en spreken. Daar word ik blij van. Een programma presenteren. Dat is mijn droom. En als dat niet kan dan wil ik reizen. En een betere band met mijn kinderen en niet bang zijn voor afwijzing. Hun vader vind mij een vreselijk foute vrouw en moeder. En wil dat ik de kinderen met rust laat. En ik wil dat hij zijn handen daar waar hij ze heeft aangeraakt uitwist. En ze met rust laat. Mijn woorden niet langer verdraaid en een eigen verhaal maakt en over mij verteld aan zichzelf. Maar dat is niet mijn verantwoording.
  Ik leef mijn leven en wil graag A spelers om me heen. En er zelf ook1 zijn/worden.
  En dit gekke mens zal een ieder versteld doen staan. Mijn pijn heeft ne gek gemaakt maar zal me steaks doen stralen diep van binnenuit.
  O zo!
  ?

  Dank aan Passion to profit oid
  En groei takes time en die tijd
  is er… gelukkig wel.

  Ik wil graag een vriend/partner
  A speler gezocht! 🙂

  Ik zie uit naar de volgende uitnodiging 🙂
  En naar mijn speakers University avontuur.
  Mijn zoon zou hier ontzettend veel aan hebben. Mijn kinderen alledrie. Eigenlijk is dat mijn hoofdwens/verlangen dat ze naar jullie evenementen komen. Dat ze ook net als ik uit hun innerlijke kelder stappen naar het licht.

  Focus punten

  Mezelf
  Mijn partner
  Mijn kinderen

  Dit heeft het in mij gedaan..
  Nu actie
  Ik moet in beweging komen

 • >