MARKETING & PUBLIC SPEAKING EXPERT ANDY HARRINGTON

​VAN PASSIE ​NAAR WINST EN IMPACT

​14 MEI IN AMSTERDAM

POSITIONEER JEZELF ALS EXPERT IN JOUW VAK EN MAAK VAN JOUW KENNIS JE INKOMEN.

​​MEER BEREIKEN MET JE BUSINESS!

  • Je hebt drive en ambitie en wilt die drive omzetten in een winstgevende business
  • Je bent al 'in business' en bent klaar voor de volgende stap; expert te worden in jouw vakgebied en groei te realiseren
  • Je zit aan de top van je kunnen omdat je zo hard mogelijk werkt en het te druk hebt om op te schalen
  • Je werkt 1-op-1 met je klanten maar realiseert je dat 1-op-velen je meer gaat opleveren
  • Je wilt je zichtbaarheid vergroten en jezelf positioneren als de autoriteit in jouw markt door jezelf te presenteren
  • Je bent op events en workshops geweest en hebt bij jezelf gedacht 'ik wil ook op het podium staan' 
  • Je hebt veel levenservaring en kennis opgedaan en wilt anderen helpen die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij

Een persoonlijk bericht van Andy​ voor jou

exclusie​f voor jou

​GA​ van passie naar inkomen met deze inspirerende masterclass 

​OM IMPACT TE MAKEN, MOET JE ZICHTBAAR ZIJN​Andy helpt jou je doelgroep te bereiken en je boodschap beter en sterker over te brengen. Zijn model voor het ontwerpen, ontwikkelen en geven van online en onstage presentaties heeft duizenden mensen geholpen hun business en leven te transformeren!

STAP 1

​JE VERHAAL & JE PASSIE

​Learn to walk your talk. Impact maak je door te laten zien wie je bent en wat je doet. ​Je kunt de mindset en perceptie van je doelgroep beïnvloeden met jouw verhaal. Zodat mensen met je willen werken vanuit een authentieke verbinding. Ga van ​onbekend naar zichtbaar en leer hoe jezelf precies neer kunt zetten zoals jij dat wilt.

STAP 2

​POSITIONERING & IMPACT

​Positioneer jezelf als een expert in jouw veld. Laat mensen naar jou komen, omdat ze je zien als marktleider. Maak impact door niet meer 1-op-1 te werken, maar meerdere mensen tegelijkertijd te bereiken. ​Vergroot je omzet met minder werk. Realiseer groei en creër ​de de vrijheid om te investeren in jezelf en je business.

STAP 3

EXPERT MARKETING

Je hebt niets aan een goede boodschap en een goed product, als niemand weet dat je bestaat of wat je te bieden hebt. Expert marketing is een essentieel onderdeel van de strategie. Ontdek hoe je ervoor zorgt dat je veel meer mensen kunt helpen met jouw producten en diensten en tegelijkertijd je omzet flink laat groeien.

ANDY HARRINGTON

Andy Harrington is een ondernemer, spreker en auteur die over de hele wereld reist om doorbraken te creëren op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen, spreken in het openbaar en het vertalen van eigen passie naar een eigen business. Dit doet hij door middel van zijn Public Speakers University, Professional Speakers Academy en zijn bestseller 'Passion into Profit'.

Zijn wereldwijd erkende Public Speakers University is een kweekvijver voor volgende generatie van wereldklasse sprekers. Met deze “Public Speakers University” helpt hij tienduizenden ondernemers, directeuren, coaches, trainers en managers de vaardigheden, strategieën, tips en mentale aspecten om daadwerkelijk te groeien op het gebied van spreken in het openbaar.

WAT ANDEREN ZEGGEN


Andy Harrington’s training has helped my company pull in millions selling our stock market education products.


Darren Winters, The Wealth Training Company


Before I mentored with Andy Harrington I thought my business was successful I now realise I was running my speaking business using old outdated marketing practices that would have prevented me from growing much bigger. Andy helped me to revolutionise my marketing blueprint whilst redesigning my presentation and the results are already starting to show. If you get the chance to work with Andy, just do it!


Mac Attram, MasterMind Your Business


I launched a product online and made $1 Million in 24 hours I attribute much of this to knowing what to say and how to say and I learnt this from Andy Harrington.


Chris Farrell, Internet Marketer


exclusieve aanbieding

Maximaal 300 GRATIS TICKETS beschikbaar

Datum en tijd

Donderdag 12 december 2019

Registratie: 09.00 uur
Start event: 10.00 uur
Einde event: 17.00 uur

Locatie

Amstelborgh/Borchland
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendracht

Succesgids

SUCCESGIDS
Kleine Tocht 4D
1507 CB Zaandam
T: +31 (0)75 612 1948
E: info@succesgids.nl

Waarom bieden wij dit gratis aan?
Hiermee kunnen wij jou op een laagdrempelige manier laten kennismaken met Andy Harrington en zijn strategieën. Tijdens de masterclass bieden we je aan om je verder te begeleiden bij het implementeren van de geleerde strategieën. Dit is natuurlijk niet verplicht en helemaal je eigen keuze. Er zijn zeker ook deelnemers die wat ze geleerd hebben zelfstandig implementeren - it's up to you. Wij zijn hier om jou te helpen, wanneer jij dat wilt.

Zorg ervoor dat je een pen en voldoende papier meeneemt om aantekeningen te maken. Deze masterclass zit boordevol praktische tips die jou kunnen helpen om je boodschap met meer impact over te brengen en je omzet flink te verhogen.

Wie zijn wij?
Wij weten hoe belangrijk het is om te groeien, of het nu op persoonlijk vlak, financieel, gezondheid of in je business is. Daarom organiseren wij seminars, workshops en trainingen, waarbij je kunt leren van (inter)nationale topexperts op deze gebieden.

Wij kiezen alleen experts die aan de volgende criteria voldoen:

  • Zij hebben zelf ervaring op dit gebied en hebben hier goede resultaten geboekt
  • Zij hebben dit al eerder overgedragen aan anderen en ook die hebben goede resultaten geboekt
  • Ze kunnen het ook goed overbrengen - met veel humor en energie

Dit alles in een setting waarbij je optimaal kunt leren, plezier kunt hebben en andere mensen kunt ontmoeten met soortgelijke doelen.

Daarom garanderen we dat na het bijwonen van een onze events "Life will never be the same again".

>