Andy Harrington & Nick James - Tips voor je presentaties en je marketing

Misschien heb je al gezien dat we public speaking expert Andy Harrington binnenkort naar Amsterdam halen. We hebben goed nieuws! Het is ons gelukt om als extra spreker op die dag een absolute expert op het gebied van expert marketing te regelen. Nick James organiseert en promoot al jarenlang zijn eigen events, waaronder Expert Empires (met o.a. Gary Vaynerchuk en Grant Cardone) en Business Empires (met o.a. Lord Alan Sugar). Daarnaast helpt hij al jarenlang coaches, trainers, sprekers en consultants van over de hele wereld met hun business en marketing. Zoals al onze sprekers spreekt hij dus vanuit eigen ervaring en helpt hij al jarenlang anderen hiermee.

Met deze 2 sprekers op 1 dag heb je de perfecte experts om je te helpen met de 3 stappen die we al eerder hebben aangegeven voor maximale impact:

1. Storytelling and Public Speaking
Ontdek hoe je je verhaal en boodschap op een zelfverzekerde en authentieke manier presenteert voor maximale impact bij je doelgroep.

2. Packaging and Positioning
Ontdek hoe je jouw boodschap verpakt en hoe je jezelf positioneert als expert, zodat je direct gezien wordt als dé expert binnen je vakgebied. Leer hoe je van 1-op-1 mensen helpen kunt gaan naar 1-to-many, zodat je met minder inspanning veel meer mensen tegelijkertijd bereikt en een veel grotere impact hebt.

3. Expert Marketing
Je hebt niets aan een goede boodschap en een goed product, als niemand weet dat je bestaat of wat je te bieden hebt. Expert marketing is een essentieel onderdeel van de strategie. Ontdek hoe je ervoor zorgt dat je veel meer mensen kunt helpen met jouw producten en diensten en tegelijkertijd je omzet flink laat groeien.

In onderstaande video kun je alvast kennismaken met Nick. In deze aflevering van Seriously Fun Business TV (een online show van zijn business) vertelt hij je een manier om snel je sales te verhogen.

Daarnaast vind je ook een video van Andy, waarin hij je drie tips geeft om je presentaties te verbeteren.

Bekijk hieronder de video’s:

Deze vaardigheden leren van echte experts?
Voor het komende event hebben Andy Harrington en Nick James hun krachten gebundeld, zodat jij nog meer diepgang en inzichten krijgt, die je weer kunt gebruiken in je eigen business. Zo ontdek je niet alleen hoe je met jouw persoonlijke boodschap een grotere impact kunt verkrijgen, maar ook hoe je meer mensen op een betere manier bereikt, zodat je meer mensen kunt helpen en je waarde en omzet kunt verhogen. Hij gaat hierbij onder andere in op de nieuwste inzichten op het gebied van branding, positionering en online marketing.

Succesvol leren spreken en presenteren is een absolute must voor elke ondernemer, manager, coach en trainer. En met de juiste marketing kun je meer mensen van jouw doelgroep bereiken. Als je meer mensen helpt op een betere manier, heeft dit hoe dan ook invloed op de waarde die jij toevoegt en daarmee ook jouw waarde in de markt. Hier gaan Andy Harrington en Nick James dieper op in tijdens de masterclass.

Meedoen? Klik hier voor meer informatie

 

>