Andy Harrington - 3 Tips Voor Verbeteren Van Presentatieskills

Wanneer heb je voor het laatst een presentatie gegeven? Heb je er binnenkort één gepland staan? We hebben het hier niet alleen over public speaking vanaf het podium, maar ook voor het overbrengen van een boodschap richting management en collega’s of je verhaal delen in een online video.

Social media experts geven aan dat regelmatig Facebook Live uitzendingen doen dé manier is om veel mensen te bereiken online. Dat is natuurlijk ook een vorm van presenteren.

Het overbrengen van een boodschap met maximale impact is een skill die van onschatbare waarde is en een absolute must voor elke ondernemer, manager, coach en trainer.

Zoals je wellicht al gehoord had, halen we binnenkort public speaking expert Andy Harrington terug naar Nederland. Als voorproefje hierop deelt Andy in onderstaande video 3 tips om je presentatieskills te verbeteren.

Andy Harrington LIVE in Amsterdam!
Binnenkort halen we Andy Harrington naar Amsterdam voor een exclusieve Public Speaking & Expert Positioning Masterclass (dit is qua inhoud gelijk aan zijn Stand & Deliver event wat hij noemt in bovenstaande video). Tickets voor deze masterclass zijn normaal gesproken €95,-, maar omdat wij deze kennis en strategieën met zo veel mogelijk mensen willen delen, hebben bij een beperkt aantal vrijkaarten voor onze relaties. Klik hier voor meer informatie

>