Tony Robbins Live In Londen!
Hoe Één Weekend Zoveel Kan Veranderen

Hoe één weekend zoveel kan veranderen

Tony Robbins komt in april 2016 naar Londen voor het seminar Unleash the Power Within (UPW).

Op deze pagina leggen we in het kort uit het wat het seminar inhoudt, welke soorten tickets er zijn en hoe Succesgids ervoor zorgt dat dit voor jou een onvergetelijke en life-changing ervaring wordt.

Waarom Succesgids?

 • Succesgids is de officiële Tony Robbins agent voor Nederland en België. Hierdoor krijg je officiële facturen vanuit Nederland die daardoor privé of zakelijk fiscaal aftrekbaar zijn (check bij je accountant).
  Let op! Bij niet-officiële agents kan het voorkomen dat je ticket niet geldig blijkt te zijn bij registratie ter plaatse. Bestel dus niet via Marktplaats, of onbekende partijen!
 • Lage prijzen en alle verschillende ticketsoorten in het aanbod.
 • Volledig hotelarrangement met goed hotel in Londen (optioneel), waarvan hotels op loopafstand van het seminar die met flinke kortingen alleen voor de Succesgids deelnemers worden aangeboden!
 • Succesgids biedt na UPW groepskortingen aan voor follow-up programma’s zoals Date with Destiny, Business Mastery en Mastery University van Anthony Robbins.
 • Ervaren Succesgids crew faciliteert en ondersteunt gedurende het seminar.
 • Bij vragen, opmerkingen, wijzigingen of andere zaken, verleent Succesgids service in het Nederlands.
 • Registratietijd is aanzienlijker korter bij de Succesgids desk in Londen ExCel (dit kan ten opzichte van de langste rijen enkele uren schelen!)
 • In 2016 gaat Succesgids voor het 10e jaar met groepen deelnemers (meer dan 2.200 in totaal) naar de Tony Robbins UPW seminars in Europa.
 • Succesgids biedt voor zijn deelnemers ook allerlei extra’s aan als service, zoals groepsfoto’s, een pre-meeting ter voorbereiding, informatiepakket, etc. Ook een after meeting / Momentum seminar na het Tony Robbins UPW seminar om elkaar weer te ontmoeten, de flow erin te houden, en daarmee nog meer uit het UPW seminar te halen.

Wat ga je leren tijdens het
Unleash the Power Within?

Het weekend dat je leven revolutionair verandert... Unleash the Power Within is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen!

Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt ontwerpen, naar je eigen smaak.

De eerste drie dagen van het seminar zullen Anthony Robbins en Joseph McClendon om en om (Tony Robbins dag 1 en 3) een energiek en meeslepend seminar geven dat ingaat op de kern van je bestaan: waarom doe je wat je doet, en hoe kan je direct doorbraken realiseren in de meest belangrijke onderdelen van je leven. Op de vierde dag behandelt Joseph McClendon, afgewisseld met videobeelden van Anthony Robbins, de essentie van energie, gezondheid, voeding, vitaliteit en het optimaal laten functioneren van het lichaam.

Wie is Tony Robbins en waarom zou je van hem leren?

Al meer dan een kwart eeuw staat Anthony Robbins bekend als de nummer één succescoach van de Verenigde Staten en is hij de adviseur van diverse wereldleiders waaronder Nobelprijswinnaar Nelson Mandela, voormalige Amerikaanse President Bill Clinton, voormalig Sovjetleider Michail Gorbatsjov en is hij tevens een prestatiecoach van topsporters als achtvoudig Grand Slam tenniskampioen Andre Agassi, Australië's beste golfer Greg Norman en onze eigen drievoudig Europees Kampioen Boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar Arnold Van der lyde en nog vele anderen.

Anthony Robbins is een erkende autoriteit en Amerika's topexpert in de psychologie van leiderschap, onderhandelingen, persoonlijke en organisatorische verandering, en topprestaties. Hij is meerdere malen onderscheiden voor zijn strategisch intellect en humanitaire inspanningen.

Zijn Anthony Robbins Foundation biedt hulp aan de daklozen, ouderen en jongeren in de binnensteden en verstrekt jaarlijks op Thanksgiving Day voedsel aan meer dan twee miljoen mensen in negen landen door middel van zijn internationale "Basket Brigade

Anthony Robbins heeft een directe invloed gehad op de levens van bijna 50 miljoen mensen uit 80 landen met zijn best-selling boeken en audioprogramma's, lezingen, seminars en symposia, en live optredens.

Wat begon als een commitment om individuen te helpen de kwaliteit van hun leven te transformeren is gegroeid sinds Robbins om advies wordt gevraagd door leiders op allerlei gebieden - presidenten, politieke leiders, Fortune 500 CEO's van multinationale ondernemingen, psychologen, topsporters, entertainers van wereldklasse, docenten en ouders.

Robbins heeft het nummer één audio coaching systeem aller tijden ontwikkeld, Personal Power II; The Driving Force, sinds hij pionierde in de "life coaching" industrie meer dan 30 jaar geleden. Hij is ook een internationaal best-seller auteur, een begenadigd en alom geprezen spreker, voorzitter van vijf privé ondernemingen en vice-voorzitter van één onderneming.

Welke impact heeft Anthony Robbins?