Leer in 1 avond hoe je jouw “Attraction Factor”
in combinatie met NLP voor je kan laten werken

[ec id="20"]

Datum: Dinsdag 2 april 2019

Tijd: 19:30-22:30 uur

Op 22-24 november 2019 halen we Joseph McClendon naar Amsterdam voor het life-changing event The A Factor. In het kader daarvan organiseren we een workshop met niemand minder dan Rutney Sluis.

Tijdens deze workshop ontdek je...

  • Wat de voornaamste oorzaak is dat veel mensen tegen problemen aanlopen bij het toepassen van de Law of Attraction en hoe je dit oplost door je Attraction Factor te gebruiken.
  • Hoe je de levens van jouw relaties, kinderen, collega's en personeel transformeert.
  • Hoe je jouw eigen Attraction Factor kunt vergroten in combinatie met de NLP strategieën van Joseph McClendon & Tony Robbins om daarmee je persoonlijke of zakelijke doelen sneller te halen
  • Joseph McClendons successtrategieën en waarom we deze succesvolle spreker voor Europese deelnemers naar Amsterdam halen in 2019
  • En nog veel meer...

Tijdens deze leerzame en inspirerende workshop krijg je inzicht in de transformerende strategieën van Joseph McClendon III, die onder meer samen met Tony Robbins het Unleash the Power seminar in London geeft.
Leer je hoe je grote stappen kan zetten in je dagelijks leven! Je kunt nu je vrijkaart registreren (t.w.v. €47) door op de knop Aanmelden onderaan de pagina te klikken.

MELD MIJ AAN VOOR DEZE WORKSHOP

Deze workshop wordt gegeven door:
Rutney Sluis

WORKSHOP TRAINER: RUTNEY SLUIS

Rutney Sluis is een inspirator. Zijn levens missie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.

Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

Rutney Sluis heeft zijn bedrijven om zijn missie en passie heen gebouwd. Als eigenaar van een opleidingsinstituut, een bedrijf dat seminars en coaching aanbied en een stichting zijn alle bedrijven gebouwd om levens te veranderen en geld in te zamelen voor zijn stichting om levens van mensen in de wereld te verrijken met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg. 

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen.  Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Joseph McClendon, Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in  landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

MELD MIJ AAN VOOR DEZE WORKSHOP

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl