SUCCESGIDS EVENTS

Leer in 1 avond hoe je jouw “Attraction Factor”
in combinatie met NLP voor je kan laten werken

2 APRIL 2019 IN AMSTERDAM

Op 22-24 november 2019 halen we Joseph McClendon naar Amsterdam voor het life-changing event The A Factor. In het kader daarvan organiseren we een workshop met niemand minder dan Rutney Sluis.

Meld je nu kosteloos aan!

TICKETS

Tijdens de workshop ontdek je:

  • Wat de voornaamste oorzaak is dat veel mensen tegen problemen aanlopen bij het toepassen van de Law of Attraction en hoe je dit oplost door je Attraction Factor te gebruiken.
  • Hoe je de levens van jouw relaties, kinderen, collega's en personeel transformeert.
  • Hoe je jouw eigen Attraction Factor kunt vergroten in combinatie met de NLP strategieën van Joseph McClendon & Tony Robbins om daarmee je persoonlijke of zakelijke doelen sneller te halen
  • Joseph McClendons successtrategieën en waarom we deze succesvolle spreker voor Europese deelnemers naar Amsterdam halen in 2019
  • En nog veel meer...

Tijdens deze leerzame en inspirerende workshop krijg je inzicht in de transformerende strategieën van Joseph McClendon III, die onder meer samen met Tony Robbins het Unleash the Power seminar in London geeft.
Leer je hoe je grote stappen kan zetten in je dagelijks leven! Je kunt nu je vrijkaart registreren (t.w.v. €47) door op de knop Aanmelden onderaan de pagina te klikken.

Deze workshop wordt gegeven door Rutney Sluis, oprichter en eigenaar van het Sluis NLP Instituut.
Rutney is een ondernemer in hart en nieren, een begenadigd spreker/trainer en is daarnaast een absolute expert op het gebied van NLP en het podium gedeeld met werelds topspreker Joseph McClendon III.

Deze workshop wordt gegeven door Rutney Sluis

RUTNEY SLUIS

Rutney Sluis is een inspirator. Zijn levens missie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.

Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

Rutney Sluis heeft zijn bedrijven om zijn missie en passie heen gebouwd. Als eigenaar van een opleidingsinstituut, een bedrijf dat seminars en coaching aanbied en een stichting zijn alle bedrijven gebouwd om levens te veranderen en geld in te zamelen voor zijn stichting om levens van mensen in de wereld te verrijken met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg.

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen /speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Joseph McClendon, Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Fajah Lourens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

OVER SUCCESGIDS

Succesgids

Wij weten hoe belangrijk het is om te groeien, of het nu op persoonlijk vlak, financieel, gezondheid of in je business is. Daarom organiseren wij seminars, workshops en trainingen, waarbij je kunt leren van (inter)nationale topexperts op deze gebieden.

Wij kiezen alleen experts die aan de volgende criteria voldoen:

  • Zij hebben zelf ervaring op dit gebied en hebben hier goede resultaten geboekt
  • Zij hebben dit al eerder overgedragen aan anderen en ook die hebben goede resultaten geboekt
  • Ze kunnen het ook goed overbrengen - met veel humor en energie

Dit alles in een setting waarbij je optimaal kunt leren, plezier kunt hebben en andere mensen kunt ontmoeten met soortgelijke doelen.

Daarom garanderen we dat na het bijwonen van een onze events "Life will never be the same again".

LOCATIE & TIJDEN

Borchland/Amstelborgh

Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

Dinsdag 2 april 2019

Registratie: 18.45 uur
Start event: 19.30 uur
Einde event: 22.30 uur

VOOR SUCCESGIDS RELATIES

Kaarten voor deze avond kosten normaal gesproken € 47,-. Wij willen deze ervaring met zo veel mogelijk mensen delen en daarom nemen we de kosten van deze toegangskaart voor onze rekening.

Na aanmelding krijg je direct toegang tot een video van Joseph McClendon waarin hij vertelt hoe je The Law of Attraction op de juiste manier toepast.

€47,-

€0,-

GRATIS AANMELDEN

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl