De Executive Workshop Awesome Business Mastery is een exclusieve workshop op 23 januari 2015, gericht op ondernemers en managers. Het is gebaseerd op The Rockefeller Habits.

Mogelijk ken je het boek van Verne Harnish 'The Rockefeller Habits', dat beschrijft op welke principes Rockefeller (de oprichter van multinational Exxon Mobil) zijn beleid baseerde. Geïnspireerd op het werk van Verne Harnish, Jim Collins (Good to Great) en Tony Robbins vindt deze Workshop op vrijdag 23 januari plaats in Amsterdam (van 14.30-17.30 uur). Met aansluitend een MeerBusiness netwerkborrel.

De trainers zijn David de Kock en Arjan Vergeer.

David de Kock (voormalig CEO en mede eigenaar van Pepperminds) is bestseller auteur, spreker/trainer en ondernemer en heeft samen met zijn compagnon en trainer Arjan Vergeer vele malen het vergelijkbare seminar Introduction to the Rockefeller Habits gegeven.

Het tarief voor de Workshop bedraagt €197 ex BTW.

(indien je een relatiecode hebt ontvangen, wordt in de shop je speciale prijs geactiveerd na het invoeren van deze relatiecode)

Wat ga je leren?

 • 1

  Prioriteiten

  Heb je duidelijke prioriteiten voor de korte en lange termijn?
  Heeft iedereen zijn eigen prioriteiten daarop afgestemd?
  Lukt het je om je businessplan in 1 a4tje te verwoorden?
  Best lastig natuurlijk. Je moet ontzettend goed weten waar je focus ligt en hoe je ervoor zorgt dat je visie en strategie kloppen. Vele ondernemers zijn al tevreden met überhaupt een businessplan, laat staan een heel helder compact A4tje. Betrek je anderen daarbij? Dat schept een duidelijke gezamenlijke band en verhoogt de focus.

 • 2

  Informatie

  Is er genoeg managementinformatie om de prestaties en de wensen van onze klanten te peilen?
  Werkt iedereen ook met en volgens die informatie?
  Het hebben van goede informatie is cruciaal om te kunnen managen en beslissingen te kunnen nemen. Werk je met een eigen CRM systeem, met Google Analytics, Excel rapportages en ratio's om continue de klokken gelijk te zetten en in te kunnen spelen op eventuele veranderingen. Het hebben van duidelijke informatie die iedereen snapt brengt bij iedereen veel rust.

 • 3

  Ritme

  Zijn er regelmatig vergaderingen om de koers en de verantwoordelijkheden scherp te houden?
  Worden die effectief en zinvol gehouden?
  Rockefeller had elke dag kort met zijn management team overleg. Elke dag; "no excuses". Het lijkt lastig, toch kun je NET principes hanteren (no extra time) om de dagelijkse update te houden. Maar het belangrijkste is het ritme en de regelmaat.

Wie is David de Kock?

David De Kock RH VoorDavid de Kock is business coach en zelf ruim 20 jaar ondernemer. Vanaf zijn 20e tot 25e jaar heeft hij een evenementenbureau gehad. Na deze verkocht te hebben, werd hij Algemeen Directeur en mede-eigenaar van Pepperminds.

In korte tijd is onder zijn leiding het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met 1.000 medewerkers en miljoenen omzet.

Deze snelle groei is mede gebaseerd door de seminars en trainingen die David gevolg had in Amerika, waaronder een langdurige opleiding van Verne Harnish, auteur van De Rockefeller Habits.

Wat Pepperminds succesvol maakte, brengt hij de afgelopen 5 jaar met zijn David de Kock Institute over aan ondernemers, directies en managers in Nederland.

Daarbij heeft David voor snel groeiende ondernemers (Gazellen) met Spark Leadership Foundation het Rockefeller Habits Seminar gegeven. Ook gaf hij meerdaagse trainingen gebaseerd op de Four Decisions Tool van Verne Harnish. Hierbij worden de ondernemers en managers geleerd de juiste keuzes te maken op het gebied van mensen, strategie, executie en cash.

Het is dan ook uniek dat Succesgids en MeerBusiness deze Workshop met David de Kock kan organiseren. Niet alleen een toptrainer, bestseller auteur en wereld verbeteraar, maar ook iemand die vanuit de praktijk weet hoe het is om een bedrijf daadwerkelijk te laten groeien.

Wie is Arjan Vergeer?

arjan-vergeer-businessArjan Vergeer is een getalenteerd en ontspannen spreker/trainer die snel tot de kern komt. In zijn verhalen zijn het niet de slimme modellen die centraal staan, maar is het altijd de deelnemer: elk verhaal gaat over jezelf. Met een enorm hoog tempo, veel interactiviteit, heel veel humor en onverwachte diepgang bezorgt Arjan iedereen altijd een grote lach en vaak een nog groter inzicht. Dit maakt hem geliefd bij een groot publiek: van ervaren managers en ondernemers tot mensen die voor het eerst nadenken over persoonlijke groei. Arjan zorgt altijd voor beweging de goede kant op.

Arjan Vergeer ontdekte al jong dat hij in staat was grote groepen mensen succesvol te laten zijn. Hij was nog geen 23 jaar oud toen hij voor het eerst een vestiging van marketingorganisatie Pepperminds mocht opzetten en leiden: slechts zes maanden later werkten er al meer dan 100 mensen. Arjan werd onderdeel van de directie van Pepperminds en begeleidde een aantal jaar daarna, als operationeel directeur, de spectaculaire groei van het bedrijf naar bijna 1000 medewerkers.

Het idee van Arjan achter de groei van Pepperminds is eenvoudig: zorg dat iedereen plezier heeft en zorg dat iedereen binnen een organisatie kan werken aan zijn of haar persoonlijke missie. Die gedachte van plezier en perspectief bieden, heeft hem niet meer losgelaten en is de basis geworden van de bestseller '365 Dagen Succesvol'.

Locatie en tijden

Vrijdag 23 januari 2015

Artemis, Amsterdam

Tijden
14.30 uur - 17.30 uur

(indien je een relatiecode hebt ontvangen, wordt in de shop je speciale prijs geactiveerd na het invoeren van deze relatiecode)

Voor meer informatie over dit event en/of over de relatiecode neem contact met ons op:
SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl