Being Limitless Weekend nu voor de 2de keer LIVE in Nederland!

Afgelopen jaar hebben wij de eer gehad om de samenwerking aan te gaan met One World Academy (OWA) uit India. Als onderdeel van OWA World Tour organiseerden wij de eerste editie van het verdiepingsweekend "Being Limitless" ooit in Nederland.

En nu is het ons gelukt om voor de 2de keer Being Limitless met Ananda Giri LIVE weer terug naar Amsterdam te halen.

Wat is het en hoe kun je deelnemen?

De meesten van ons gaan door het leven in de hoop om op een of andere manier geluk en liefde te vinden. Maar slechts enkelingen van ons te weten zich daadwerkelijk te verbinden met een diepere betekenis van het leven.

Being Limitless is een verdiepingsweekend waarin je leert hoe je opnieuw de bewustzijn bereikt waarin geluk en liefde al een geïntegreerd onderdeel van het leven zijn!

Een weekend die je de mogelijkheid biedt om de vaak weggestopte “Beautiful State of Being” weer voluit te ervaren en op constante basis hieruit te handelen. Handelen vanuit oprechte verbinding met anderen en voornamelijk vanuit een oprechte verbinding met jezelf.

Being Limitless: een van de meest impactvolle events ooit

De vorige editie in 2016 werd bijgewoond door meer dan 100 superenthousiaste deelnemers. Veel van onze relaties die ook andere seminars en events bij ons hebben gevolgd, gaven aan dat het Being Limitless Weekend met de aanwezigheid en energie van Ananda Giri één van de meest impactvolle events was die ze ooit hebben meegemaakt.

Veel deelnemers hadden nog nooit eerder een spiritueel event bijgewoond. Wat we vaak hoorden gedurende het weekend was dat veel deelnemers voordat ze naar Being Limitless gingen voornamelijk gewend waren om zich met een enorme drive en energie op hun werk te storten, veel in hun hoofd leefden (altijd nadenken/malen) en moeilijk tot rust konden komen. De oefeningen die je doet tijdens dit weekend helpen je enorm om meer balans aan te brengen in je leven en echt te ervaren hoe het is om in een "Beautiful State of Being" te zijn.

Deelnemers hebben aangegeven dat ze vanuit die "Beautiful State of Being" het volgende ervaren..

  • Meer rust en geluk
  • Meer in een flow zitten
  • Eenvoudiger met uitdagingen omgaan
  • Meer succes en voldoening op allerlei vlakken in je leven (relaties, gezondheid, werk, enz)

Een zeldzame kans om LIVE te leren van Ananda Giri in Nederland.

Being Limitless wordt begeleidt door Ananda Giri, Senior Teacher van One World Academy. Ananda Giri is een bijzonder liefdevolle spirituele leraar die al meer dan 25 jaar zijn medemens naar een dieper bewustzijn begeleidt. Hoewel zélf nog jong , draagt hij een tijdloze spiritualiteit bij zich.

Zijn trainingen in Noord Amerika, Azië, Afrika, Australië en Europa zijn vaak al ver van te voren volgeboekt. Dit is je kans om diepgaande lessen te krijgen over hoe "een leven in bewustzijn te leven" van Ananda Giri zelf zonder dat je direct naar Londen, Amerika of Azië hoeft af te reizen.

Locatie en tijden

Tijden
Vrijdag 24 februari: van 19.00 tot ongeveer 22.00 uur
(registratie vanaf 18.00 uur)
Zaterdag 25 februari: van 09.00 tot ongeveer 19.00 uur
Zondag 26 februari: van 08.30 tot ongeveer 17.00 uur

Locatie
Amstelborgh/Borchland
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

 Speciale uitnodiging voor Tony Robbins UPW Alumni om Being Limitless
in Nederland bij te wonen en "The Beautifull State of Being" LIVE te ervaren

Als graduate van Tony Robbins weet je hoe belangrijk het is om momentum vast te houden of weer opnieuw op te pakken en door te blijven ontwikkelen op alle gebieden van de Wheel of Life. Tony Robbins en Sage zijn beide zelf ook nog in leer als het gaat om het spirituele deel van de wheel of life. En ze doen dit natuurlijk bij One World Academy.

Wij hebben vorig jaar zelf ervaren welke enorme impact Being Limitless van One World Academy heeft gehad op onszelf en onze deelnemers. Om die reden willen we het mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen om dit zelf te ervaren.

Deelname voor Being Limitless vorig jaar in Londen kostte £ 647,-. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om mee te doen. Daarom hebben we in samenwerking met One World Academy besloten om het in februari nog eenmalig aan te bieden voor € 495,-

Naast het feit dat je in Amsterdam, 2 1/2 dagen direct leert van de spirituele teacher van Tony Robbins (en waar ook zijn vaak gebruikte term A Beautiful State of Being vandaan komt) hebben wij voor jou, als één van de Tony Robbins (UPW) Alumni ook een superscherp tarief weten te regelen! >>>

NU VOOR € 345,-

Dit is inclusief BTW.

Deze aanbieding geldt nog:

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl