Bedankt voor het downloaden van de meditatiebundel!

Binnen enkele minuten ontvang je een mail en kun je de audiobestanden downloaden. Daarnaast sturen we je de komende dagen enkele leerzame video's van One World Academy.

Deze meditaties laten je kennismaken met de Beautiful State Of Being. Wil je leren hoe je nog meer vanuit deze Beautiful State kunt leven en dit kunt toepassen op alle onderdelen van je leven. Er is geen betere manier dan dit LIVE te leren van de teachers van One World Academy. Je gaat bij Being Limitless hier een heel weekend mee aan de slag (van vrijdagavond tot en met zondag) in de vorm van spirituele en praktische lessen. En daarnaast hebben de diepgaande meditaties de voorgaande edities van Being Limitless voor fantastische tranformaties gezorgd bij onze deelnemers.

Wil je LIVE leren van One World Academy leren in Amsterdam?
Dat kan! Zie hieronder voor meer informatie over het Being Limitless weekend van 28-30 september in Amsterdam.

Being Limitless Weekend nu voor de 4de keer LIVE in Nederland!

Al een aantal jaar hebben wij de eer om samen te werken met One World Academy (OWA) uit India. Als onderdeel van OWA World Tour is het ons gelukt om Being Limitless nu voor de 4de keer naar Amsterdam te halen.

Wat is het en hoe kun je deelnemen?

De meesten van ons gaan door het leven in de hoop om op een of andere manier geluk en liefde te vinden. Maar slechts enkelingen van ons te weten zich daadwerkelijk te verbinden met een diepere betekenis van het leven.

Being Limitless is een verdiepingsweekend waarin je leert hoe je opnieuw de bewustzijn bereikt waarin geluk en liefde al een geïntegreerd onderdeel van het leven zijn!

Een weekend die je de mogelijkheid biedt om de vaak weggestopte “Beautiful State of Being” weer voluit te ervaren en op constante basis hieruit te handelen. Handelen vanuit oprechte verbinding met anderen en voornamelijk vanuit een oprechte verbinding met jezelf.

Being Limitless: een van de meest impactvolle events ooit

Dit is de vierde keer dat we Being Limitless in Nederland organiseren en we hebben gezien wat dit betekend heeft voor onze deelnemers van de vorige drie edities. Veel van onze relaties die ook andere seminars en events bij ons hebben gevolgd, gaven aan dat het Being Limitless Weekend met de aanwezigheid en energie van de One World Academy teachers één van de meest impactvolle events was die ze ooit hebben meegemaakt.

Veel deelnemers hadden nog nooit eerder een spiritueel event bijgewoond. Wat we vaak hoorden gedurende het weekend was dat veel deelnemers voordat ze naar Being Limitless gingen voornamelijk gewend waren om zich met een enorme drive en energie op hun werk te storten, veel in hun hoofd leefden (altijd nadenken/malen) en moeilijk tot rust konden komen. De oefeningen die je doet tijdens dit weekend helpen je enorm om meer balans aan te brengen in je leven en echt te ervaren hoe het is om in een "Beautiful State of Being" te zijn.

Deelnemers hebben aangegeven dat ze vanuit die "Beautiful State of Being" het volgende ervaren..

  • Meer rust en geluk
  • Meer in een flow zitten
  • Eenvoudiger met uitdagingen omgaan
  • Meer succes en voldoening op allerlei vlakken in je leven (relaties, gezondheid, werk, enz)

Dé kans om LIVE te leren van One World Academy in Nederland.

Being Limitless wordt begeleid door de teachers van One World Academy. Zij delen lessen op basis jarenlange ervaring met het delen van deze wijsheden over de hele wereld. Deze lessen worden afgewisseld met transforming meditaties en andere oefeningen. 

Dit is je kans om diepgaande lessen te krijgen over hoe "een leven in bewustzijn te leven" van de teachers van One World Academy zelf zonder dat je direct naar Londen, Amerika of Azië hoeft af te reizen.

Locatie en tijden

Datum
Vrijdag 28 september 2018: van 19.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 29 september 2018: van 09.00 tot 18.00 uur
Zondag 30 september 2018: van 09.00 tot 17.00 uur

Locatie
Park Plaza Amsterdam Airport
Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden (Amsterdam)

Speciale uitnodiging voor Succesgids relaties om
Being Limitless in Nederland bij te wonen

Wij hebben de afgelopen edities zelf ervaren welke enorme impact Being Limitless heeft gehad op onszelf en onze deelnemers. Om die reden willen we het mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen om dit zelf te ervaren.

Daarom hebben we samen met One World Academy iets heel speciaals geregeld. Klik op onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl