Workshop “Breakthrough”

An introduction to Anthony Robbins

Misschien herken je het wel dat je het gevoel hebt, dat er meer is voor jou in je leven, maar dat je je echte passie of missie nog niet gevonden hebt? Of dat je heel hard aan het werk bent om dingen te bereiken en er ook plezier aan beleeft en dat je toch nog geen complete voldoening ervaart? Wellicht ervaar je dat je soms wat beperkte energie hebt en zou je jouw gezondheid en vitaliteit willen verbeteren? Ervaar je financiële uitdagingen en vraag je je af hoe je in de toekomst grotere financiële onafhankelijkheid kunt realiseren? Zou je meer passie en voldoening op relationeel vlak willen ervaren? Weet je al wat je wilt in je leven, maar nog niet hoe je dat exact kunt bereiken?

Anthony Robbins heeft de afgelopen 3 decennia bestudeerd wat maakt dat mensen doen wat ze doen en welke factoren ervoor zorgen dat sommige mensen op het gebied van carrière, gezondheid, relatie en financiën grote ‘successen’ bereiken en wat maakt dat andere mensen nog niet duidelijk hebben wat ze willen in hun leven of hoe ze dat kunnen bereiken. Tijdens zijn live seminars heeft hij inmiddels ruim 4 miljoen mensen uit alle lagen van de bevolking getraind en gecoacht met buitengewone resultaten. Van huisvrouwen tot presidenten, van medewerkers tot CEO’s van topondernemingen, van studenten tot topsporters.

De workshop Breakthrough is een introductie op de programma’s van Anthony Robbins en is bedoeld om een eerste aanzet te geven tot het ontdekken van je echte drijfveren, wat je mogelijk nog in de weg zit om stappen te ondernemen richting jouw levensdoelen en hoe jij jouw innerlijke ‘belemmeringen’ kan doorbreken. Door middel van een unieke mix van inspirerende informatie gekoppeld aan oefeningen, persoonlijke ervaringen en exclusief beeldmateriaal van Anthony Robbins, zul je meer inzicht krijgen in wat jou werkelijk beweegt. Hiermee schep je nieuwe keuzemogelijkheden voor jezelf. Deze workshop biedt jou de unieke kans om nu in eigen land kennis te maken met de Breakthrough methodiek van Anthony Robbins.

De komende periode zal deze workshop op een aantal locaties verspreid over het land worden gegeven, dus wil je nog meer in contact komen met wat jou innerlijk drijft, wat je mogelijk nog tegenhoudt, schrijf je dan nu meteen in en realiseer je eigen doorbraak!

De workshops zijn kleinschalig van opzet, waardoor grote interactie mogelijk is.
De eerste 15 inschrijvingen per locatie krijgen gratis toegang!

Praktische informatieOntvangst: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Einde: +/- 22.30 uurMaximum aantal deelnemers: 40Prijs: € 79
Per locatie 1e 15 deelnemers gratis!
(vul bij Relatiecode “SUCCESGIDS” in)22 juni 2011, Novalis Vught – ’s-Hertogenbosch
UITVERKOCHT, geen plaatsen meer beschikbaar
Industrieweg 9C, 5262 GJ Vught28 juni 2011, Golden Tulip Hotel Doorwerth-Arnhem
UITVERKOCHT, geen plaatsen meer beschikbaar
Kabeljauwallee 35, 6865 BL Doorwerth-Arnhem