12 november 2019 in Amsterdam


Verdubbel je business binnen 3 jaar!


Business Mastery Preview Workshop


Ontdek in deze preview workshop hoe het 5-daagse Business Mastery programma van Tony Robbins jou kan helpen om je business te verdubbelen binnen 3 jaar (gegarandeerd).

Klik op de onderstaande knop om je gratis aan te melden:

Wat kan Business Mastery voor jou betekenen?

Bijna alle ondernemers hebben hetzelfde doel: groeien. En vaak niet zozeer om de groei zelf, of om meer geld te verdienen, maar omdat je dan meer mensen kunt helpen met wat jij aan de wereld te geven hebt.

Tony Robbins is misschien wel de bekendste spreker ter wereld op het gebied van groeien, zowel in persoonlijke ontwikkeling als in het ondernemerschap. En dat is niet voor niets.

Tony Robbins heeft meer dan 30 jaar geïnvesteerd in het bestuderen van de meest succesvolle bedrijven en ondernemers ter wereld. Hij is door vele topondernemers ingehuurd als consultant en business coach.Tony Robbins is zelf eigenaar van meer dan 20 bedrijven en realiseert meer dan 5 miljard dollar omzet per jaar.

In juni 2020 komt Tony Robbins naar Amsterdam voor zijn 5-daagse training Business Mastery. Tijdens deze workshop in november laat Stefan Dettmer (mede-eigenaar Succesgids) jou zien hoe jij door middel van Business Mastery je business kunt verdubbelen binnen 3 jaar (gegarandeerd).

Tijdens deze workshop zal Stefan onder andere ingaan op de volgende onderdelen van Business Mastery:

Verdubbel je business binnen 3 jaar!

Hoe is het mogelijk om een realistische groei van jouw bedrijf te creëren? Leer om je bedrijf te optimaliseren met een reeks van micro-verbeteringen die enorme verandering creëren. Soms schuilen de grootste kansen niet in nieuwe initiatieven, maar juist in het optimaliseren van de huidige processen. Een kleine optimalisatie binnen de sleutelprocessen kunnen voor een aanzienlijke impact zorgen in je resultaten.

Transformeer als ondernemer

Wat is jouw X-Factor? Waar is jouw bedrijf goed in? Je moet op een constante basis op zoek zijn naar manieren om iets te creëren wat nieuw, beter of meer is dan wat je concurrentie heeft! De aandacht van een consument is steeds korter en deze is dan ook niet meer voor een lange periode geïnteresseerd in één en hetzelfde product of dienst.

Know your numbers

Als de marketing en innovatie goed opgepakt is, is de grootste valkuil van ondernemerschap dat je niet meer goed meet hoe jouw organisatie er op dat moment voor staat en waar het naartoe gaat. Meten is weten! Om blinde vlekken te voorkomen, moet je dus altijd blijven letten op de details.

Create a businessmap

Een businessplan gaat je niet helpen om jouw onderneming langdurend succesvol te maken, aldus Tony. Maar wat dan wel? Een business map. Deze business map bereidt je voor op de steeds sneller veranderende markt en brengt je binnen korte tijd van waar je nu bent naar waar je met jouw onderneming wilt zijn.

Create raving fans

Creëer meer waarde voor klanten dan ze verwachten. Veel ondernemers zijn verliefd op hun product of dienst, maar niet echt op hun klanten. Herkenbaar? Dit is misschien wel de grootste misser die je kunt maken als je wilt groeien. Je moet jouw klanten ten diepste begrijpen en bedienen. Hoe meer waarde je ze kunt bieden, hoe meer je de leider in jouw markt zal zijn.

Exit strategy

Hoe ga jij het bedrijf verlaten wanneer je alle doelen hebt bereikt, of dat is in groei of omzet. Waarschijnlijk ben jij jouw onderneming niet begonnen om dagelijks achter een bureau te zitten. Herontdek waarom jij jouw onderneming bent begonnen en maak een plan om dit uit te laten komen.

De psychologie van ondernemen

kennis is macht, of toch niet?

Om te groeien met je business, moet je groeien als ondernemer. Zoals Tony Robbins zegt in onderstaande video: “The difference between making it or not, is psychology and skill. You need them both and honestly skill is the smaller of the two.”

Dit komt ook uitgebreid terug bij Tony's 5-daagse Business Mastery programma. Je leert daar de strategieën om jouw bedrijf flink te laten groeien. En je hebt natuurlijk niets aan deze strategieën als je ze niet toepast. Daarom wordt hier door Tony zoveel aandacht aan geschonken. Je wilt niet meer kennis, je wilt een transformatie. Kennis is geen macht, kennis is alleen potentiële macht.

Let op: Business Mastery is het beste business seminar ter wereld. Vanzelfsprekend is er een niet geringe investering om deel te kunnen nemen aan deze training in juni 2020 in Amsterdam. Het is dan ook alleen geschikt voor business mensen en ondernemers die reeds een bepaald niveau met hun bedrijf hebben gehaald (minimaal € 100.000 omzet per jaar). Deze preview workshop in november is voornamelijk bedoeld voor ondernemers die overwegen naar Business Mastery te gaan.

Waarom een Preview?

In 2020 komt Tony Robbins terug naar Nederland voor zijn exclusieve 5-daagse Business Mastery training. Sinds de bekendmaking hebben we honderden aanvragen binnengekregen voor meer informatie over deze training. Om iedereen te kunnen bereiken en met praktische voorbeelden uit te leggen wat Business Mastery inhoudt en hoe jij jouw business kunt verdubbelen binnen 3 jaar, organiseren wij de Business Mastery Preview Workshop: Lessons of Business Mastery met Stefan Dettmer (mede-eigenaar en oprichter van Succesgids). Edities in het verleden waren volledig volgeboekt en bij deze workshop is er plaats voor slechts 50 deelnemers.

Tijd en Locatie

Succesgids

Dinsdagavond 12 november 2019

Tijden:
19.00 uur: registratie
19.30 uur: start workshop
22.00 uur: gepland einde workshop

Locatie:
Amstelborgh/Borchland   
Borchlandweg 6-10   
1114BD Amsterdam-Duivendrecht 

Als Succesgids-relatie mag je GRATIS deelnemen. Gezien de enorme interesse die nu al getoond is voor Business Mastery 2020 raden wij je aan om je plaats voor deze preview workshop tijdig veilig te stellen. Meld je daarom snel aan via de onderstaande knop...

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl