Business Mastery 2013 London

Iedereen weet (en in het bijzonder bedrijfseigenaren) dat er een storm op til is. Het begin is er al. Gedurende die tijd zullen een paar wijze mensen innoveren en een fortuin bijeengaren of zeer sterke posities innemen als gevolg van deze onrust. De vraag is: zul jij èèn van hen zijn? Het goede nieuws is, dat jij inderdaad een van hen kunt zijn.

Waag de sprong! Maak deel uit van de elitegroep die toegelaten zal worden tot dit kleinschalige evenement dat uw bedrijf zal beïnvloeden. Je kunt ervan op aan, dat “de top van het ultieme business-meesterschap” je de inzichten en de vaardigheden zal geven die je nodig hebt om een serieuze versterkte marktpositie te verwerven — die ervoor zorgt dat je welk marktaandeel dan ook kunt nemen dat je markt te bieden heeft — binnen de twee eerste dagen van je deelname.

Dit event vindt al snel plaats! 4½ dag – LIVE en persoonlijk. Dit exclusieve event, alleen voor genodigden, zal spoedig volgeboekt zijn. Dit is een tijdgevoelige kans en degenen die geselecteerd worden, zullen profijt hebben van elkaars bijdragen en door te leren van de beste businessleiders van de wereld. Dus kom nu in actie!

Als je onmiddellijk krachtige informatie over zakelijke strategieën wilt leren, hoe je je bedrijf en je netwerk kunt identificeren en hoe je je zakelijke kerntalenten kunt richten op het laten groeien van winsten en resultaten, zullen wij je de informatie geven om je paradigmashift te maken; informatie die alleen gegeven wordt op deze top van het ultieme business-meesterschap.

Bel nu voor prijzen en beschikbaarheid: +31 (0)75 – 612 19 48


Anthony Robbins heeft meer dan 30 jaar organisaties en businessleaders, die de beste ter wereld zijn in hun vakgebied, geraadpleegd. Dit exclusieve Business Mastery-programma is de culminatie van alles wat hij heeft geleerd tijdens dat proces. Dit seminar zal je krachtiger laten worden met de grensverleggende systemen, vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om een onoverwinnelijk voordeel te creëren, met name in deze onzekere en veranderende tijd. In dit baanbrekende programma van 4½ dag zul je werken met Anthony Robbins en andere top-businessexperts van deze tijd, om de beste businesssystemen die langetermijnsuccessen creëren te modelleren, te destilleren en te gebruiken.

Business Mastery Tony Robbins

WAT GA JE LEREN:

Je zult begrijpen welke de cruciale factoren zijn die juist nu van invloed zijn op je bedrijf.
Je leert een systematische methode om ieder zakelijk probleem dat door jou en je team nog niet is opgelost, te ontdekken, te gebruiken en te maximaliseren. Doordat je door een nieuw filter naar je bedrijf kijkt, zul je ontdekken wat er als eerste opgelost moet worden en hoe je het moet aanpakken, regelen en in welke volgorde dat moet gebeuren om momentum en maximaal succes te creëren.
Je zult precies weten waar je bedrijf werkelijk staat – niet waar je denkt dat het staat.
De voordelen ten opzichte van de concurrentie, waarmee je je bedrijf begon en waardoor je tot nu toe succesvol bent geworden, zijn vrijwel zeker niet meer van toepassing als je verder wilt met je bedrijf. Je zult tot in detail bekijken waar je bedrijf stond, waar het nu staat en waar het naar toe gaat.
Je zult toegang krijgen tot glasharde strategieën om de economie te weerstaan en deze leren gebruiken.
Terwijl er eerst 1000 kopers waren op elke 50 verkopers, is de economie aan het veranderen naar het punt waar er minder dan 300 kopers zijn op elke 50 verkopers. Met minder kopers is het belangrijk te begrijpen hoe je jezelf kunt beschermen en deze kans kunt gebruiken om de markt in jouw voordeel te laten werken.
Je zult de impact begrijpen van de huidige ‘levensfase’ van je bedrijf.
Organisaties hebben, net als alle levende wezens, verschillende levensfasen. Ze worden geboren, ze worden ouder, ze worden volwassen en ze sterven. Alleen door te begrijpen in welke fase je bedrijf zich bevindt, kun je anticiperen op de onvermijdelijke uitdagingen die zich zullen voordoen in je bedrijf, deze voorspellen en vooraf oplossen.
Je zult een krachtige visie ontwikkelen voor je bedrijf.
Ongeacht hoe succesvol of winstgevend je bedrijf is, zonder een overtuigende visie voor de toekomst zul je niet groeien. Je zult een visie ontwikkelen en verfijnen die groot genoeg is om de passie en het talent die aan de wieg van je imperium stonden, weer terug te krijgen en te vernieuwen, en een doorbraak te vinden in de huidige moeilijke tijd.
Je zult ieder aspect van je marketing op een hoger peil brengen met innovaties die het uiterlijk van je bedrijf een nieuwe vorm zullen geven.
Onder andere: een driestappenproces om je nettowinst snel met 33% te laten stijgen; grensverleggende en bewezen strategieën om kans dat je op internet -waar tegenwoordig 85% van alle kopers begint te zoeken – wordt gevonden, te maximaliseren; en een systeem om je onderneming te veranderen, door eenvoudigweg te begrijpen wat zakendoen werkelijk inhoudt.
Je zult een exitstrategie ontwerpen.
De meeste ondernemers beginnen een bedrijf – en uiteindelijk creëren ze een veredelde hobby of een goedbetaalde baan. Het is belangrijk dat je een plan bedenkt voor je bedrijf om je ervan te verzekeren dat geen baan hebt, maar dat je de duidelijk omschreven persoonlijke en strategische doelen behaalt die overeenkomen met wat je werkelijk wilt.

Bel nu voor prijzen, voor groepen en beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden:
+31 (0)75-6121948

Datum: 19-22 oktober 2013
Locatie: Londen
Betalingsopties: betalen in termijnen is mogelijk

Business Mastery Tony Robbins Succesgids.png


Wat anderen zeggen over Business Mastery:

Matthew Januszek
Partner, Escape Fitness

 

Voor Business Mastery voelde ik me als ondernemer niet heel zeker. Dit programma heeft me structuur en een plan van aanpak gegeven en het heeft me geleerd hoe ik kan omgaan met iedere uitdaging die ik tegenkom. Het heeft mijn ogen geopend voor de mogelijkheden die voor me liggen. Ik heb in het verleden heel veel cursussen gevolgd en ik kan eerlijk zeggen dat er nergens anders iets is zoals dit. Dit programma is op een compleet ander niveau. Tony heeft echt AL zijn beloften waargemaakt en overtrof zelfs mijn hoogste verwachtingen.

T’ai Erasmus
CEO, Professional
Coaching Systems

Al na de eerste strategie die ik van Business Mastery ging gebruiken, verdubbelde mijn maandelijkse omzet binnen 3 dagen. Hoe moet dat dan wel niet zijn als ik al het andere wat ik geleerd heb, ga toepassen! Als je op zoek bent naar resultaten, moet je bij Tony Robbins zijn!

Jeff Theriault
Eigenaar, Theriault Financial

Mijn bedrijf heeft heel veel ideeën die we bij Business Mastery hebben geleerd, toegepast en ze werpen nu al vruchten af. De afgelopen week was een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf: we werden geplaatst op de lijst van de snelst groeiende bedrijven, door het grootste zakelijke magazine van onze regio! Onze omzet en winst waren bijna 30% gestegen, vergeleken met vorig jaar. Wie had het hier over recessie? Het was zo plezierig om met andere ondernemers alle briljante ideeën die Tony ons heeft gegeven, te delen; iedereen haalt er zoveel uit! Als makelaar in zorgverzekeringen kan ik zoveel meer waarde geven aan mijn klanten en hun werknemers dan alleen een verzekering. Mijn missie is: dat ze een gezonder leven gaan leiden, zoals Tony me in de afgelopen jaren heeft geleerd.