#1 BUSINESS WEAPON

WOENSDAGAVOND 1 SEPTEMBER 2021 OM 19.30 UUR

Meld je nu kosteloos aan voor deze online workshop.

#1 BUSINESS WEAPON

Woensdagavond 1 september om 19.30 uur organiseren we de #1 Business Weapon online workshop met Stefan Dettmer, eigenaar en oprichter van Succesgids.


Veel ondernemers zien als voornaamste uitdaging het vergroten van hun omzet. En ze zoeken daarbij naar oplossingen om die omzet te laten groeien.
Iedereen is bekend met: meer leads -> meer prospects -> meer klanten.


De grote focus is derhalve op het bouwen van leadfunnels en het vergroten van het aantal leads. Dit zou echter niet stap 1 moeten zijn. Sterker nog: tijdens deze online workshop leer je dat meer leads niet de hoogste prioriteit zou moeten hebben, maar pas op de 8e plaats komt.


Wat is het nummer 1 Business Weapon? Leer hoe je deze skill jezelf eigen kan maken en welke stappen je kan zetten om dat te masteren.

Het masteren van deze skill zal je business naar een geheel ander niveau brengen en elke uitdaging in je business wordt daarna makkelijker op te lossen.


Voorkom dat je net als de massa achter de nieuwste hype aan rent. Dan krijg je namelijk ook de resultaten van de massa. Het merendeel van de Nederlandse en Belgische ondernemers verdient veel te weinig. Dit komt omdat ze dit Business Weapon nooit geleerd hebben en/of niet consequent toepassen.


Leer herkennen waarom het bij velen fout gaat en wat jij kan doen om direct stappen te zetten om buitengewone resultaten te realiseren.


Meld je nu kosteloos aan via onderstaande knop.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>