Celebrities over de Law of Attraction

Als je al een tijdje bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, ben je vast bekend met de Law of Attraction. Heel in het kort zegt de Law of Attraction dat je meer krijgt van waar je je intensief op focust (positief of negatief). In onderstaande video komen verschillende celebrities aan het woord over de Law of Attraction, waaronder Denzel Washington, Will Smith, Jim Carrey, Lady Gaga en Conor McGregor.

Law of Attraction Webinar

Wellicht heb je al eerder gehoord dat we op 27-29 oktober 2017 Joseph McClendon naar Amsterdam halen voor zijn life-changing training The A Factor. In die training speelt het succesvol toepassen van de Law of Attraction om meer succes aan te trekken op alle vlakken van je leven een grote rol.

In het kader daarvan geeft Succesgids-oprichter Stefan Dettmer op dinsdagavond 3 oktober het Law of Attraction webinar. In dit webinar leer je in 1 uur hoe je de Law of Attraction in combinatie met de strategieën van Joseph McClendon kunt gebruiken om nu eindelijk WEL je persoonlijke of zakelijke doelen te halen.

Meld je nu kosteloos aan voor het Law of Attraction webinar

 

>