ROY MARTINA CHANNELING INITIATIE

Volg nu de Channeling Initiatie met Roy Martina, inclusief geleide meditatie van Roy om je te helpen je pijnappelklier te activeren.


Channeling is informatie halen uit het Quantum Veld, m.a.w. informatie die niet uit jezelf komt. Het valt onder het hoofdstuk buitenzintuiglijke waarneming.


Dit is voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen, maximaal wil groeien en zijn/haar eigen waarheid wil ontdekken.


Wie zou niet een betere intuïtie willen, wie zou niet willen weten of de informatie die je krijgt via het nieuws betrouwbaar is? Wie zou niet willen weten of de investering die je gaat maken dat gaat opleveren wat je verwacht? Wie zou niet willen weten of de persoon waar je zaken mee wilt doen betrouwbaar is?


Ervaar tijdens dit webinar hoe channeling kan zorgen voor meer gratie, genot en gemak in je leven.


Meld je nu kosteloos aan via onderstaande knop.

ROY MARTINA OVER HET WEBINAR

OVER CHANNELING (1)

Tijdens dit webinar wordt dieper ingegaan op hoe je channeling kunt toepassen in je dagelijkse leven en wat ervoor nodig is om dit te leren.


En Roy gaat je tijdens een geleide meditatie helpen je pijnappelklier te activeren wat nodig is om channeling te kunnen gebruiken.


Hieronder vind je alvast iets meer info over channeling.

  • Voor wie is channelen? Voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen, maximaal wil groeien en zijn/haar eigen waarheid wil ontdekken.
  • Waarom zou ik channelen willen leren? Wie zou niet een betere intuïtie willen, wie zou niet willen weten of de informatie die je krijgt via het nieuws betrouwbaar is? Wie zou niet willen weten of de investering die je gaat maken dat gaat opleveren wat je verwacht? Wie zou niet willen weten of de persoon waar je zaken mee wilt doen betrouwbaar is?
  • Wat zijn de voordelen van channelen? Meer gratie, genot en gemak in je leven.
  • Wat als ik niet geloof in dat spirituele gedoe? Channelen heeft niets te maken met spiritualiteit, het zijn niet getrainde zintuigen. Criminelen en oplichters hebben dezelfde capaciteiten om te channelen als elk ander. Channelen kan heel praktisch zijn zoals het sneller vinden van een oplossing voor een complex probleem. Het biedt extra perspectieven buiten je normale “box” van denken. Door channelen hebben we een huisbrand kunnen voorkomen.
  • Is het ook voor zakenmensen? Sinds Roy & Joy Martina channelen gaat hun business beter en moeitelozer. Ze weten precies wat ze wel moeten doen en wat niet, waarin investeren en waarin niet, maar ook wanneer er het beste uit te stappen.
  • Ik ben atheïst, kan ik leren channelen? Channelen heeft niets met religie te maken, net zoals elk gezond persoon kan leren lopen, kan elk persoon in principe leren channelen. De CIA heeft aan de Universiteit van Stanford een channel cursus laten ontwikkelen die ze ‘remote viewing’ hebben genoemd en dit aan militairen geleerd om van afstand te spioneren.
  • Hoe moeilijk is het? Het is niet moeilijk, maar net zoals met yoga, karate, tafeltennissen en zwemmen vraagt het training.

OVER CHANNELING (2)

Channeling is informatie halen uit het Quantum Veld, m.a.w. informatie die niet uit jezelf komt. Het valt onder het hoofdstuk buitenzintuiglijke waarneming.


We hebben 2 soorten zintuigen:

A.   Onze normale fysieke zintuigen: Visueel, Auditief, Kinesthetisch, Olfactorisch (reuk) & Proeven. Daarmee nemen we een deel van wat er is in onze 3-Dimensionale realiteit waar.

B.   Onze astrale zintuigen, ook wel ESP of BZP (Buiten Zintuiglijke Perceptie) genoemd. Daarmee kunnen we gedeeltelijk informatie in het 5-Dimensionale Informatieveld waarnemen.


BZP is bij iedereen aanwezig maar we raken daar het grootste deel van kwijt door onkunde, onwetendheid en door de zog. realistische omgeving waarin we opgroeien.


De rudimentaire residuen van onze BZP wordt intuïtie genoemd, soms buikgevoel, kippenvel, mijn haren staan recht overeind, hallucinatie, fantasie, dagdromen, voorspellende dromen, automatisch schrijven, stemmen in je hoofd, Eureka moment, creativiteit, natuurtalent, virtuoos, enz. genoemd.


Kinderen leven in een fantasiewereld met “onzichtbare vriendjes”, feeën, kabouters, enz.

Volwassenen voelen vaak de aanwezigheid van een dierbare, of engelen of gidsen, enz.


We vinden mensen die kunnen channelen bijzonder, de waarheid is iedereen kan leren channelen. Voor 1/3e is het makkelijk omdat ze al hoog sensitief zijn, voor 1/3e is langere training nodig om uit het hoofd te stappen en zich open te stellen voor subtiele signalen, en voor 1/3e die afgesloten is door hun geloofsovertuigingen is het moeilijker en hebben een vaste structuur nodig die ze voor minimaal 100 dagen moeten volgen om hun kanalen weer te openen.

WIE IS ROY MARTINA

Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Inner Business Coach, een internationaal bestsellerauteur van meer dan 80 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling.


Hij heeft wereldwijd meer dan 300.000 mensen getraind inclusief artsen, professoren, atleten, therapeuten, coaches, ZZP’ers en managers.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>