arrow

Meld je hieronder aan voor de GRATIS reeks van 2 Online Masterclasses!

In deze Online Masterclasses ontdek je 2 verschillende manieren (Stocks en Forex) én de onderliggende basisstrategieën met welke wij bij Investment Mastery gemiddeld 3% tot 6% rendement per maand behalen.

arrow
NU AANMELDENGRATIS

Je bent er bijna!

Vul het onderstaande formulier volledig in en wij sturen je per e-mail jouw persoonlijke toegangslink voor de Online Masterclasses met Marcus de Maria.

privacy Wij respecteren je privacy!

* Een online Masterclass is een online bijeenkomst (webinar) waarbij kennis en/of expertise gedeeld wordt. Het enige wat je daarvoor als deelnemer nodig hebt is een internetverbinding plus een apparaat waarmee je het internet op kan; een pc, laptop, tablet, smartphone.

Critical Net Worth & 2 Gratis Online Masterclasses

In de video hiernaast ontdek je wat het bedrag is dat JIJ nodig hebt (Critical Net Worth) om te kunnen stoppen met werken of in ieder geval dusdanig financieel onafhankelijk te zijn dat je de keuze hebt om wel of niet te werken.

Jouw Critical Net Worth is direct gekoppeld aan het rendement wat je op dat bedrag dient te behalen. In deze video heeft Marcus het als voorbeeld over 10% rendement per jaar.

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit percentage te bewerkstelligen. Wij laten je graag zien op welke manieren wij dat bij Investment Mastery doen (ons doel is gemiddeld 3% tot 6% rendement per maand).

Hiervoor organiseren wij in juli een reeks van 2 Online Masterclasses waarvoor je je nu GRATIS kunt aanmelden.

Juli

25

  • Dinsdag, 25 juli
  • 20:00 uur

Augustus

2

  • Woensdag, 2 augustus
  • 20:00 uur

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl