Bonusvideo’s Tony Robbins Date with Destiny, het nummer 1 seminar wereldwijd! Onderstaande video’s worden weer weggehaald over 12 Dagen en 4 Uren

 


Samenvatting video Tony Robbins 6 dagen LIVE tijdens Date with Destiny 2009


Meer video’s Date with Destiny!

Date with Destiny infopack Palm Springs

 

“Hoe Je Sneller En Eenvoudiger Jouw Destiny zult Realiseren ”


Aanvraagformulier voor videos en infopack Date with Destiny

Video Date with Destiny Palm Springs 2010 (23 minuten!).
Let op, deze video is niet geschikt als je nog onbekend bent met de materie van Anthony Robbins!


Ook is deze video vertrouwelijk en persoonlijk en mag NIET op Youtube, Vimeo of wat dan ook gedeeld worden.
Brochure Date with Destiny

 

Factsheet Date with Destiny Palm Springs december 2011
Date with Destiny zal je helpen om jouw lotsbestemming (Destiny) nog helder te krijgen. Stel je voor…

 

Om nog sterker en krachtiger te worden in weten wat je wil, waarom, wanneer en hoe. Wat jouw waarde en bijdrage is aan deze wereld, en hoe je dit kan integreren in je leven zonder dat het een issue is


Je identiteit nog helderder te krijgen

Je de belangrijkste partner relationele verbindingen nog beter zult begrijpen en voor je zelf toepassen, zonder dat het je veel moeite kost!

 

Meer informatie en het gratis informatiepakket? Klik dan hier!

Veel mensen willen na UPW graag het DwD programma volgen, maar komen tot de ontdekking dat dit als los seminar, in relatie tot de hele Mastery University, een flinke investering is. Dit heeft uiteraard alles te maken met de enorme waarde van dit seminar. Date With Destiny is het enige seminar waar Anthony Robbins, maar liefst 6 dagen, live training geeft. Vanwege onze samenwerking met de organisatoren in Palm Springs kan je nu via de Succesgids groep wel voor een zeer goede prijs naar Date With Destiny.

DwD is het ultieme programma van Anthony Robbins voor iedereen die het maximale uit zijn leven wilt halen. Inmiddels hebben tientallen deelnemers via Succesgids het seminar meegemaakt en waar de deelnemers over Unleash the Power Within zeer lovend zijn, hebben ze voor Date With Destiny geen woorden genoeg. Iedereen die dit seminar heeft gevolgd is zo enthousiast dat ze hun omgeving adviseren hier ook heen te gaan. Date With Destiny wordt ook wel “UPW on steroids” genoemd.

Meer informatie en het gratis informatiepakket? Klik dan hier!

Tijdens het seminar gaat Anthony Robbins op een zeer diep niveau aan de gang met je eigen proces en daardoor kom je bij de kern van wie je werkelijk bent. Doordat hij veel interventies doet met deelnemers krijg je helder inzicht in jezelf EN breek je door datgene dat je tot nu toe heeft tegengehouden heen. Daardoor wordt je toekomst glashelder en wordt je er als een magneet naar toe getrokken.

Wanneer jij er klaar voor bent om te investeren in je eigen ontwikkeling en het beste seminar ter wereld wil meemaken, vul dan het onderstaande formulier in om het infopack en de exclusieve video’s te ontvangen. Indien we het qua tijd en planning redden, zal je bovendien persoonlijk geinformeerd worden door één van onze Coaches

LET OP: Dit is niet voor mensen die negatief zijn ingesteld, nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met de gedachtegoed van Anthony Robbins of een eerder seminar op het gebied van personal development hebben gevolgd.