David Wolfe - Verander je leven met één gewoonte

Zie jij het verband tussen de zon, chocolade en de werking van je hart? In ons leven leren we om alle informatie in hokjes te plaatsen. Deze hokjes hebben vervolgens niets meer met elkaar te maken, maar klopt dat wel? David laat in deze korte video zien dat alles met elkaar verbonden is en hoe je je gezondheid een boost kan geven door meer open-minded te zijn.

Verder vertelt hij je hoe belangrijk de natuur voor ons is. Met het drukke leven dat de meeste van ons leiden, spenderen we dagelijks veel te weinig tijd buiten. Hierdoor krijgen we niet genoeg vitamine D binnen en hebben we minder energie, maar wist je dat er nog veel meer gevolgen zijn als je jouw connectie met de natuur loslaat?

https://www.youtube.com/watch?v=WKEIxy2-2eU/

Wil jij meer grip op je gezondheid? Tijdens het online programma “Best Day Every” krijg jij hier de mogelijkheid voor. Er wordt dieper ingegaan op natural health, detoxing, peak performance, decentralized finance, rawfood en organische superfoods. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor dit programma.

 

>