De kans om het nieuwe jaar op zó’n sterke manier te beginnen kom je niet meer tegen!

De kans om het nieuwe jaar op zó’n sterke manier te beginnen kom je niet meer tegen!

Het weekend waarin de meeste mensen nog aan het bijkomen zijn van het Nieuwjaarsfeest. Het weekend waarin iedereen zich langzaamaan klaarmaakt voor de eerste officiële week van het nieuwe jaar.

Dat is hét weekend waarin jij de kans krijgt om zó vroeg in het jaar al je eerste persoonlijke overwinning binnen te slepen en waarin je de lat voor de rest van het jaar een stuk hoger kunt plaatsen dan je oorspronkelijk had verwacht.

Ontdek jouw innerlijke vuur met de eerste Nieuwjaarsduik in het ijs ooit.

Samen met Succesgids en onder begeleiding van niemand minder dan Wim Hof (The Iceman), houder van 21 Guinness World Records en een raadsel voor menig arts wereldwijd, kun je in dit eerste weekend van het jaar een gedurfde stap zetten naar een vurig, sterk en gezond nieuwjaar.

De dag in het kort

Je komt meer te weten over concentratie-, ademhalings- en lichamelijke technieken die Wim Hof in staat stelden om iets, wat voor onmogelijk werd gehouden, mogelijk te maken. Door zelf aan deze technieken te werken kun je onder andere leren om beter contact te maken met het zenuwstelsel, je immuunsysteem te beïnvloeden en je concentratie te verbeteren waardoor je uiteindelijk je eigen vlam maximaal kunt laten branden voor maximaal resultaat op verschillende levensgebieden. Kortom: je kunt veel meer uit je lichaam halen dan je eigenlijk dacht. Je krijgt meteen de kans om dat ook te ervaren tijdens de allereerste Nieuwjaarsduik in het ijs samen met Wim Hof.

Wat kun je nu al doen om jezelf “klaar te stomen”?

Wim Hof 2 januari 20161. Zorg ervoor dat je nu al actie onderneemt voor een vurig, sterk en gezond nieuw jaar door alvast de datum … in je agenda te reserveren voor een ervaring die jouw leven naar een compleet nieuw level gaat brengen.

2. Houd de komende weken onze website www.succesgids.nl, onze Facebook pagina en jouw mailbox goed in de gaten voor meer informatie over dit event en voor onze special over de spreker Wim Hof, The Iceman.

3. Bekijk hieronder alvast de introductie video over Wim Hof, The Ice Man en controleer dan nogmaals of je zaterdag 2 januari al hebt gereserveerd in je agenda

Bekijk hier alvast de introductievideo over Wim Hof, The Iceman.


Wim Hof Introductievideo

Update: koop nu je ticket(s)!

Het is nu mogelijk je ticket(s) te kopen voor het seminar met The Iceman Wim Hof op …  in Amsterdam!

Klik hier om je ticket(s) te kopen

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply