David Wolfe Amsterdam

(maximaal 10 tickets per persoon)

Wie is David Wolfe en waarom zou je van hem leren?

David Wolfe 16 november 2jpgDavid Wolfe wordt beschouwd als 's werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. David Wolfe heeft een masters degree in de voedingsleer en is toonaangevend met zijn visie, missie, coaching en zijn bedrijf.

David heeft ruim 20 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een "killer" is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven.

Met zijn levenslange passie voor het inspireren van mensen om " De Beste Dag Van Hun Leven" te hebben, heeft David de harten en geesten van honderdduizenden mensen over de hele wereld geraakt. David is een levend voorbeeld van wat het betekent om te doen wat je zegt op de weg naar steeds hogere niveaus van natuurlijke gezondheid en piek-prestaties.

David Wolfe spreekt onder andere over supervoeding, optimaal leven door optimaal te eten, rauwe gezonde chocolade, natuurlijke genezing en hoe je de beste dag ooit kunt hebben (in zijn eigen woorden: “the best day EVER”). Hij is van mening dat elke ziekte omkeerbaar is en dat “je bent wat je eet.”

David wolfe BooksAls schrijver van de bestsellers Eating for Beauty, The Sunfood Diet Success System, David Wolfe on Raw Foods, Superfoods and Superherbs, Superfoods: The Food and Medicine of the Future en zijn nieuwste boek Longevity Now versterkt en inspireert David Wolfe mensen om de baas te worden over hun gezondheid, zelfs tegen alle hedendaagse eisen in van milieuvervuiling en veranderde eetgewoontes.

Door het maken van eenvoudige, weloverwogen beslissingen, laat David ons zien dat we allemaal genieten van quality time voor onszelf en met onze familie, aangezien gezondheid 'echte rijkdom' is!

David heeft een aantal groene en milieuvriendelijke bedrijven opgericht die nog steeds toonaangevend zijn met de meest innovatieve, hoogste kwaliteit, biologische superfoods en producten en informatie gerelateerd aan een gezonde levensstijl.

David Wolfe's leiderschap is geïnspireerd door de principes van duurzame landbouw, het leven in harmonie met de natuur en ethische mondiale samenwerking.

“David will open your eyes to the hidden treasures of a healthy diet and open your body to a fulfilling and vital existence.”

Anthony Robbins, Worlds' nr.1 Authority on Personal Growth

“David, I believe you are at the heart of a movement that will sweep the planet in 15 years.”

-

Woody Harrelson, Actor

Wat ga je leren tijdens het Longevity Now Seminar?

 • 1

  Waarom worden we oud en wat kunnen we hier aan doen?

 • 2

  Hoe kan ik daadwerkelijk gezond eten?

 • 3

  De essentiele voedingsgroepen

 • 4

  Voeding die je het beste kunt vermijden

 • 5

  Detox van je lichaam

 • 6

  Hormoon gezondheid voor Mannen en Vrouwen

 • 7

  De gevaren van verkalking

 • 8

  en nog veel meer ....

Locatie en tijden

Zondag 16 november 2014

Amsterdam Borchland

Tijden
10.00 uur - 18.00 uur