DATE WITH DESTINY VIRTUAL

Date With Destiny (DWD) Virtual vindt plaats op 1-6 december 2023. Op deze pagina kun je direct jouw ticket voor dit magische programma bestellen. Je vindt ook antwoorden op de meest gestelde vragen.

OVER DWD (IN HET ENGELS)

At Date With Destiny, you'll embark on a transformative journey, uncovering your personal mission, deepest values, and your true reason for being.

In a groundbreaking study, scientists from the Snyder Lab of Genetics at Stanford University found that participants experienced a remarkable improvement in their emotional wellbeing after attending Date With Destiny.


They discovered:

  • 100% of study participants who were depressed before Date With Destiny were in remission 30 days after the event, with an average improvement of 87.2% without any drugs...
  • Participants reported a 50% increase in positive emotions like life satisfaction, inner strength, and wellbeing,
  • AND a 70% decrease in negative emotions like loneliness, sadness, anger, stress, and anxiety.

Imagine a life where you're happier, less stressed, and so engrossed in living out your purpose that time simply melts away.

What would that mean for you and your life?

fAQ

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen rondom Date With Destiny Virtual.

Wat zijn de tijden?

Date With Destiny Virtual is op 1-6 december 2023 vanuit de Florida tijdzone (6 uur verschil met NL/BE).


Houd er voor nu rekening mee dat de dagen beginnen rond ongeveer 16.00 uur. DWD is een full immersion programma en de dagen kunnen daarom doorgaan tot in de ochtend.

 

Wat is de investering?

De investering voor DWD Virtual is normaal gesproken $4995. Als UPW graduate is de investering om aan dit magische programma deel te nemen nu tijdelijk slechts $4495.

Is het mogelijk in termijnen te betalen?

Ja, dit is mogelijk. Wij vragen dan alleen om een aanbetaling van $1000 om je plek veilig te stellen. Daarna nemen we contact met je op om afspraken te maken over het voldoen van het restant van het bedrag.

Wat is het verschil tussen UPW en DWD?

Bij Unleash the Power Within draait het om jouw innerlijke kracht en potentie te ontketenen. Daar wordt bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan Peak State.


Bij Date With Destiny ga je veel dieper. In dit magische programma maakt Tony Robbins gebruik van verschillende oefeningen en ook veel interventies met deelnemers om de theorie over te brengen en jouw uiteindelijk alles te laten integreren. Omdat DWD 6 dagen duurt, is er veel meer tijd ten opzichte van UPW voor integratie oefeningen en interventies. Dat is de voornaamste reden dat dit seminar door velen gezien wordt als het allerbeste personal development programma ter wereld.

Is er een groot verschil tussen LIVE en VIRTUAL?

Hoewel LIVE natuurlijk altijd een andere beleving geeft dan VIRTUAL, is Date With Destiny heel goed virtueel te volgen. Veel deelnemers geven zelfs aan dat virtual voor dit seminar krachtiger is, omdat het lijkt alsof Tony Robbins rechtstreeks met jou in contact is.


Omdat je UPW al hebt gevolgd, heb je al een zeer goede basis om DWD te volgen. De processen, oefeningen en interventies werken perfect in een virtueel omgeving. En het grote voordeel is natuurlijk dat dit heel veel reistijd en reiskosten bespaart.


Het lijkt erop dat dit programma in de nabije toekomst alleen virtueel gaat plaatsvinden. Wel is er beperkt ruimte voor een aantal deelnemers om live aanwezig te zijn in de virtual studio in Florida. Hiervoor geldt, mits er plaats is, een extra investering van $3000.

 

Is het mogelijk om DWD Virtual samen met anderen te volgen?

Wij hebben veel vragen binnengekregen over of het mogelijk is om het samen met andere deelnemers het seminar te volgen.


Je kunt DWD sowieso volgen vanuit je eigen huiskamer met bijvoorbeeld je partner of een familielid. Als je echt het optimale uit het seminar wilt halen, kun je kiezen voor meer tickets. Op die manier kun je de oefeningen in breakoutrooms apart van elkaar doen.


Wij zijn vanuit Succesgids aan het onderzoeken of we een ruimte kunnen regelen waar we met deelnemers uit Nederland en België samen het seminar kunnen volgen. De details hiervoor worden nog verder uitgewerkt. Als hier voldoende animo voor is, nemen wij als Succesgids de kosten van de zaal voor onze rekening. Jij betaalt dan de kosten voor eten & drinken gedurende de dagen en eventuele overnachtingen.

AANMELDEN

$ 4995

$ 4495

(in onze Succesgids shop reken je af in EUR: € 4075)

Als je wilt betalen in termijnen, kun je nu via onderstaande knop een aanbetaling doen van € 1000 om je plek voor Date With Destiny Virtual veilig te stellen. Wij nemen daarna contact met je op om afspraken te maken over het restant van de betaling.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>